iondanci a scris:
corina_parloaga a scris:
avocatel2011 a scris:
Sa inteleg acum ca unii ar vrea sa fie corectati dupa un nou barem-eventual propriu iar altii sa isi vada lucrarea si sa o corecteze cu ei acolo. Daca toti cei 1700, sau cati sunt picati vor acelasi lucru inseamna sa le stea comisia aia de corectori la dispozitie vreo juma de an, ca sa inteleaga fiecare ce si unde trebuia scris
nu, eu propun sa lupti alaturi de noi pt anularea acestui examen! ce zici ?;)
pentru corina_parloaga
tu crezi ca toti cei care au intrat sunt cu pile?...ca au fost ajutati...intr-un anume mod?...oare nu sunt sunt printrei aei care au invata?....carea au dat acest examen a treia sau a patra oara...oameni care au investit in acest examen (concediu fara salar,...ani ala rand)...oare pt ei ar fi corect ca acest examen sa fie anulat?
chiar nu sustin acest lucru. pana unde se ajunge... cititi, mai fratilor! felicitari! stiu cat ati muncit pt ca si eu am stat 4 luni in concediu fara plata si am invatat de la 5-6 dimineata in continuu pana la 11-12 noaptea, dar nu ma plang. este a doua oara cand dau acest examen. poate ca trebuie sa mai stau la rand. stiu toate acestea. stiu ca ati muncit si ca probabil majoritatea a luat examenul pe meritul lor. FELICITARI! era o provocare pt avocatel numai pt faptul ca imi contesta munca, studiul si nedreptatea simtita de mine.