Multumesc,pt raspuns,
precizez ca la una din banci(BT) am incercat in vara sa le expun problema si rugamintea mea a fost sa achit o perioada dobanda aferenta creditului,insa fara rezultat pt ca ei nu practica asa ceva,iar,cea de doua banca ,din pacate si-a desfiintat punctul de lucru din orasul meu,iar telefonic mi s-a spus ca nu se poate si nu am posibilitatea de a ma deplasa la un centru din alt oras,eu imi doresc sa platesc ratele,insa nu pot acum,dak am trecut de 90 de zile ma vor da in judecata?chiar si asa tot nu pot plati,ce mi se intampla?
Buna ziua,
Din luna martie,nu mai am serviciu,sunt in somaj,am 2 credite de nevoi personale la care am restanta 90 de zile,nu mai reusesc sa le achit momentan,sunt disperata,eu locuiesc cu parintii,nu vreau sa-i afecteze pe ei,nu am nimic pe numele meu,nu am girat cu nimic,am toata bunavointa sa platesc, insa pana nu voi gasi un loc de munca,nu am cum.La ce consecinte ma pot astepta?Deja de la un din banci am primit somatie de plata pt tot creditul,sunt disperata,va rog un sfat,