avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Activitate Victor_Streche

Activitate Victor_Streche

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Mihaela88 a scris:

Bafta multa tuturor! Sper sa trecem toti cu brio, sa fim colegi !! Doamne ajuta!

Doamne ajuta! :luck:
Sa afisat repartizarea pe sali!! =D> inppa.ro
Eu am o nelamurire..in 2009 sept. ex de admitere in avocatura...5 zile, sinteza, civil. dr proc civ., oepa., penal, dr proc penal, suficient ptr cei care au avut medie de trecere sa profeseze ca av.. In 2010 Sibiu, 2 zile , grila, medie < si =7...avocat...Si acum....2011 oct. si grila si sinteza si spete???? :duh: Sa inteleg ca la definitivare vor tine cont ?
Voi ce parere aveti???
cipri31 a scris:

Sper sa fie o greseala. Foaia cu grile o am si raspunsurile incercuite.Fiind doar o ciorna crezi ca se va lua in considerare? Si vad ca mai sunt colegi in situatia mea....e foarte socant ce se intampla...Sa speream ca va fi bine, doar cu speranta mai traim in momentele astea......

Exclus sa iti ia ciorna in consideratie!!! Poate poti vedea foaia de examen....! Cu toate ca este imposibil...incearca...nu ai ce pierde!! BAFTA!
mariucaa a scris:

cipri31 a scris:

Ce seara....ce intamplare....in urma afisarii baremului de corectare mi-am calcculat 77 raspunsuri corecte....am zis ca poate am mai gresit 5 sa zicem (neatentie, uitare, etc) dar pana la 57 e cale foarte lunga. Nu sunt deloc subiectiv in ceea ce spun, am avut si martori cand mi-am evaluat grila si totusi de la 77 la 57 e o diferenta de 20, cum se poate asa ceva ca eu nu mai inteleg?. Cum credeti ca mi s-a putut intampla asa ceva? Sunt foarte rezervat si nu imi place sa jignesc pe nimeni, dar vreau pur si simplu sa mi se faca putina dreptate pt ca am invatat destul pt actest examen si ma chinui timp de 2 ani. Ma simt descurajat si fara cuvinte. Nu vreau sa acuz pe nimeni, poate e totusi o greseala, dar deja raman cu un gust amar......Desigur ca fac contestatie, dar cum le voi demonstra ca am facut 77 de raspunsuri corecte daca eu nu am nicio proba in acest sens???Astept niste pareri de la voi dragi colegi. Felicitari celor care merg mai departe si bafta in continuare!

Imi pare rau..dar incearca nu mai ai ce pierde...nu ai reusit sa-ti incercuiesti raspunsurile corecte?

Sau poate ai sarit o grila.....si de aici paradoxul.....pe foaia cu grile....77.....si pe cea de ex 57!!
:luck:

Doamne ajuta ! ne vedem la etapa urmatoare !

evadne24 a scris:

Victor_Streche a scris:

Organizatorii examenului ar fi trebuit sa posteze un model de contestatie...!! Sa nu ne ducem sa depunem si sa ne trezim ca nu este corecta?? Poate totusi are cineva un model ?? :vishenka:!
Daca da.....sa il posteze....
Eu am facut 69 de grileeeee!!! #-o

Examenul de admitere in profesia de avocat, sesiunea octombrie 2011

CONTESTATIE LA BAREM

Subsemnatul, doresc să contest baremul afişat astăzi 07.10.2011, ora 15:00, ca urmare a susţinerii examenului de admitere în profesia de avocat stagiar organizat de către Institutul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor, examen pe care l-am susţinut ca urmare a depunerii dosarului de înscriere în cadrul baroului.............. Menţionez ca am avut numarul de legitimaţie nr. ..........si grila cu numarul................

DISCIPLINA LA CARE SE CONTESTA BAREMUL:
NUMARUL INTREBARII CONTESTATE:
MOTIVARE:

Multumesc....
Organizatorii examenului ar fi trebuit sa posteze un model de contestatie...!! Sa nu ne ducem sa depunem si sa ne trezim ca nu este corecta?? Poate totusi are cineva un model ?? :vishenka:!
Daca da.....sa il posteze....
Eu am facut 69 de grileeeee!!! #-o
Andreea2011 a scris:

Ice Hellene a scris:

Stie cineva ora la care incepe examenul?

Buna!
Examenul se tine la ora 10 in toata tara.Sigur.

In Bucuresti ..unde se sustine examenul??? Stie cineva? MS!
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
ioana.dark a scris:

Da, dar un raspuns corect s-ar baza pe cunoasterea practicii din domeniu, or se presupune ca la terminarea facultatii nu ai asa ceva. Eu zic ca e contestabila!

Corect.. Ioana....Si as fi ffff curios la argumentatia lor!! Daca o da corecta...explicand practica instantelor.....e grav!!