avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate pusu

Activitate pusu

La data incheierii contractului de management, conform art. 37 din O.U.G.189 din 2008 era prevazut ca evaluarea finala a managerului se face cu minim 120 de zile calendaristice inainte de data expirarii contractului de management si a fost stabilita in contractul de management evaluarea finala cu 120 de zile inaintea datei de expirare. Intre timp art 37 din ordonanta de urgenta 189/2008 s-a modificat si evaluarea finala se face cu minim 90 de zile inaintea datei de expirare a contractului de management.

Intrebare:

In acest caz evaluarea finala a managerului se va face conform datei stabilite in contract cu minim120 de zile calendaristice inaintea expirarii contractului de management sau cu minim 90 de zile calendaristice asa cum prevede art. 37 din ordonanta de urgenta 189/2008, modificat intre timp dupa data incheierii contractului de management.
Sunt functionar public intr-o institutie publica, am participat in comisia de concurs organizat de alta institutie publica in vederea angajarii personalului contractual in acea institutie. Va rog sa imi spuneti daca conform articolului 42 din HG 611/04.06.2008 unde se stipuleaza ca pentru participarea la lucrarile comisiei de concurs, precum si la cele de solutionare a contestatiilor, membrii acestora au dreptul la o indemnizatie reprezentand 1% din salarul de baza.
Intrebare: conform art. 42 am dreptul la indemnizatie?
Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare?

Se acorda un numar dublu de ore pentru orele lucrate in timpul repausului saptamanal?
Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare?

Se acorda un numar dublu de ore pentru orele lucrate in timpul repausului saptamanal?