avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plata comisie concurs angajare personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plata comisie concurs angajare personal contractual

Sunt functionar public intr-o institutie publica, am participat in comisia de concurs organizat de alta institutie publica in vederea angajarii personalului contractual in acea institutie. Va rog sa imi spuneti daca conform articolului 42 din HG 611/04.06.2008 unde se stipuleaza ca pentru participarea la lucrarile comisiei de concurs, precum si la cele de solutionare a contestatiilor, membrii acestora au dreptul la o indemnizatie reprezentand 1% din salarul de baza.
Intrebare: conform art. 42 am dreptul la indemnizatie?

Alte discuții în legătură

1% - 25%? Darie Tudor Darie Tudor In prezent, pentru participarea la lucrarile comisiei de concurs, precum si la cele ale comisiei de solutionare a contestatiilor, membrii acestora au dreptul ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplina functionari publici bolbotinacornelius bolbotinacornelius daca membrii si secretarul comisiilor de disciplina primesc indemnizatie si in ce conditii (vezi toată discuția)
Ordonator de credite poate face parte din comisia de examinare?in ce conditii? cristinacarina cristinacarina Va rog sa-mi spuneti daca ordonatorul de credite poate face parte din comisia de examinare la un concurs organizat de o institutie publica?Care sunt ... (vezi toată discuția)