avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... comisie disciplina functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

comisie disciplina functionari publici

daca membrii si secretarul comisiilor de disciplina primesc indemnizatie si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 26 Noiembrie 2017
Primesc LG 188 republicata
HG 611/2008
art. 42
(1) Pentru activitatea desfășurată în cadrul comisiei de concurs, precum și pentru cea desfășurată în cadrul comisiei de soluționare a contestațiilor, membrii și secretarii acestora au dreptul la o indemnizație reprezentând 10% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată.
(2) Indemnizația prevăzută la alin. (1) se plătește de către autoritatea sau instituția publică în al cărei stat de funcții este prevăzută funcția publică pentru care se organizează concursul.
(3) De indemnizația prevăzută la alin. (1) beneficiază și funcționarii publici desemnați în calitate de experți în domeniul în care se testează competențele specifice ale candidatului prin proba suplimentară prevăzută la art. 31 alin. (4).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional (functionar pubic) ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Am terminat si masteratul in domeniul in care ... (vezi toată discuția)
Comisia de concurs catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu daca inspectorul de resurse umane are dreptul sa faca parte din comisia de concurs sau are obligatia doar sa intocmeasca actele ... (vezi toată discuția)