avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate balanovicimihaela

Activitate balanovicimihaela

Răspuns la discuția Hartuire vecin
Buna ziua. Si eu am o problema cu vecinii, Atata doar ca vecinul e politist local. De cand a venit in bloc, nevasta-sa, care este casnica, la vreo 30 de ani ma hartuieste mereu. Nu am voie sa deschid geamurile de pe scara blocului. Cand le-am deschis ultima data, si-a aruncat singura jos florile ( credeti-ma, ca nu sunt nebuna!) si s-a dus la asociatie si mi-a dacut reclamatie ca i-am rupt florile din ghiveci. Ori, treaba era invers! Nu i-am facut nimic niciodata, dar mereu se duce la presedintele de asociatie si ma reclama din te miri ce. Ma simt hartuita si amenintata si mi-e si frica sa mai ies pe scara blocului ca sa nu mai inventeze ceva. Nu am probe, eu muncesc si cresc singura un copil, fiind divortata. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. Au luat cheia de la pod si au impartit podul, desi este ilegal. In pod nu ai voie sa depui lucruri pentru ca pot lua foc. Au turnat ciment si au inchis pluvialele din pod, astfel ca la o ploaie mai mare imi curge in casa-stau la et.4 si acum tot tavanul imi este coscovit. Acesate persoane profita de faptul ca lucreaza unde lucreaza si comit abuzuri fara ca nimeni sa ia nici o masura. Presedintelui de Asociatie ii este frica de ei si primeste in fiecare saptamana cate o reclamatie pentru o fapta inventata . Eu nu i-am reclamat niciodata. Va rog sa ma invatati ce sa fac. Nu mai suport hartuirea asta.