LRK_COMPANY a scris:
[ link extern ]
sunt 2 carti de boroi.una a aparut ieri sau azi si alta e deja aparuta-partea generala la civil.le-am comandat eu dar.....se lasa asteptate.
Daca vb despre cartile lui Boroi una cu Anghelescu a aparut pe 29.11.2011 si cealalta sintezele cu Stanciulescu apare de abia in ianuarie pe la mijloc aprox. pe 16 (scrie la data aparitie). Legat de comanda poti sa ii suni sa vezi ce s-a intamplat sau daca trimit comenzile partial (ai zis ca le-ai comandat pe amandoua).
sa va spun mica mea poveste....
am dat si eu anul trecut la barou...si am picat cu o nota nu tocmai mica...am fost in depresie ceva luni si urmatoarele de studiu au fost si mai grele...uneori un sut in fund nu este un pas inainte...in fine......la fel ca cei care au picat m-am revoltat si eu ...si mi s-a parut ca intreg judetul e mai mult decat corupt...si poate ca asa a si fost ...nu vreau sa fac pe lupul moralist pentru ca la penal m-au nedreptatit si pe mine intr-un mare fel...insa consider ca spre deosebire de alti ani ....acum a fost cel putin mai corect decat anul trecut...
cu stima, va urez succes tuturor...anul asta am luat !!!!
nu imi vine sa cred... de ce s-a punctat asa putin d penal si proc penala cand am facut peste 8 dupa barem?X-(
cu contestatia stiti cum va fi- se va respinge...