avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Deyanira

Activitate Deyanira

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
D.A.M. a scris:

LRK_COMPANY a scris:

[ link extern ]
sunt 2 carti de boroi.una a aparut ieri sau azi si alta e deja aparuta-partea generala la civil.le-am comandat eu dar.....se lasa asteptate.

Daca vb despre cartile lui Boroi una cu Anghelescu a aparut pe 29.11.2011 si cealalta sintezele cu Stanciulescu apare de abia in ianuarie pe la mijloc aprox. pe 16 (scrie la data aparitie). Legat de comanda poti sa ii suni sa vezi ce s-a intamplat sau daca trimit comenzile partial (ai zis ca le-ai comandat pe amandoua).

Merci mult!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Hello! Aveti idee daca a aparut ceva tratat la civil pe noul cod? Imi cer scuze daca s a discutat deja insa n am mai avut activitate pe forum de vreo luna...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
stefania87 a scris:

sa va spun mica mea poveste....
am dat si eu anul trecut la barou...si am picat cu o nota nu tocmai mica...am fost in depresie ceva luni si urmatoarele de studiu au fost si mai grele...uneori un sut in fund nu este un pas inainte...in fine......la fel ca cei care au picat m-am revoltat si eu ...si mi s-a parut ca intreg judetul e mai mult decat corupt...si poate ca asa a si fost ...nu vreau sa fac pe lupul moralist pentru ca la penal m-au nedreptatit si pe mine intr-un mare fel...insa consider ca spre deosebire de alti ani ....acum a fost cel putin mai corect decat anul trecut...
cu stima, va urez succes tuturor...anul asta am luat !!!!

si eu sunt de aceeasi parere, anul acesta a fost putin diferit.
rzw_quattro a scris:

nu imi vine sa cred... de ce s-a punctat asa putin d penal si proc penala cand am facut peste 8 dupa barem?X-(

si eu am luat mult mai putin decat ma asteptam la penal... la procedura penala in schimb, exact cat mi am calculat. media imi este peste 7 asa ca nu stiu daca are sens sa fac contestatie.
Anuntul de pe INPPA Cluj a fost postat astazi?
nu cred ca intra extradarea. bafta multa tuturor pe maine!
personal, pe maine ma astept la penal tot doua subiecte de teorie, unul din penal general si al doilea, o infractiune micuta. spete eventual pe pluralitate de infractiuni, participatie, aplicare in timp. la procedura penala stau fff prost cu intuitia deci n as putea sa mi dau cu parerea..insa maine sunt sigura ca ne vom minuna... :))
la civil, subiectul cu eroarea, si eu am pierdut timp cu diferentele intre eroarea obstacol, indiferenta si viciu. insa aici trebuie sa recunoastem ca subiectul era formulat suficient de clar "eroare viciu de consimtamant"
omoplata a scris:

cu contestatia stiti cum va fi- se va respinge...

:)) evident ca se va respinge! e pierdere de vreme si de energie!

Sa nu mai vorbim de subiectul cu efectele introducerii actiunii. O PORCARIE. Ce chestii au bagat acolo in barem... absolut socant. Puteau sa scrie la fel de bine toate articolele din cod de dupa sesizarea instantei. La fel, aici m-am referit si la citarea partilor, depunerea intampinarii etc. Evident ca ei s-au gandit mai degraba la alte lucruri. :))

La primul subiect, cel cu efectele cererii de chemare in judecata am scris cam tot ce au punctat ei in barem. asta deorece m am pregatit din boroi si mi am amintit ca avea tratat subiectul acesta. Oricum 4 ore au trecut foarte repede, am pierdut doua ore si un pic pe civil iar cand am inceput cu procedura civila eram deja epuizata.