dar discuţie juridică nu înseamnă discuţie imorală, în niciun caz.
@25martie
Exista anumite infractiuni pt care impacarea partilor/retragerea plangerii inlatura raspunderea penala. Deci s-a "impacat" pt ca asa prevede legea.
In rest, acesta este un forum de discutii juridice, pt cele morale incercati un site al patriarhiei.
şi dacă ai plecat, ai făcut ceva pentru victimă?
Deci trebuie neaparat sa-i conving sa mearga sa dea declaratii..de declarat,cel mai bine sa zica exact cum s-a intamplat..chiar asa s-a intamplat,nu am mintit cu nimic..prietenul victimei a venit la geamul masinii,ma injura si ma amentinta sa ma scoata din masina..eu n-am coborat si el a lovit cu pumnul geamul si l-a spart..atunci eu am plecat.
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
buna seara, maye. furt. nu cred ca e o gestiune care sa caracterizeze delapidarea.
Buna seara...
Postez pe fuguta o grila , a fost o sambata destul de agitata....cel putin pt.mine....
Deci...penal.Grila.
Inculpatul, factor postal, prin falsificarea unor acte, si-a insusit sume de bani care, aflate temporar in gestiunea unor functionari din cadrul directiilor judetene de posta, - cum sunt factorii postali- apartin bugetului de stat.
Infarctiunea este:
1.furt
2.gestiune frauduloasa
3.delapidare
:coffee: