avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate 25martie

Activitate 25martie

Bună seara. Am făcut azi subiectele şi nu mi s-au părut mai grele decât cele din noiembrie 2010. Dacă a fost ceva mai greu anul ăsta, atunci sigur a fost încarcatura psihica. Felicitări colegilor din poliţie, mai ales că subiectele de procedura penală au fost mai puţin din urmărirea penală.Chapeau bas!
Răspuns la discuția inchisoare cu suspendare
eu nu doream să ridic probleme morale, ci să pun nişte întrebări pentru a se verifica veridicitatea celor afirmate în legătură cu accidentul.
adutescu a scris:

@25martie
Exista anumite infractiuni pt care impacarea partilor/retragerea plangerii inlatura raspunderea penala. Deci s-a "impacat" pt ca asa prevede legea.
In rest, acesta este un forum de discutii juridice, pt cele morale incercati un site al patriarhiei.
dar discuţie juridică nu înseamnă discuţie imorală, în niciun caz.
MihaiIancu a scris:

Deci trebuie neaparat sa-i conving sa mearga sa dea declaratii..de declarat,cel mai bine sa zica exact cum s-a intamplat..chiar asa s-a intamplat,nu am mintit cu nimic..prietenul victimei a venit la geamul masinii,ma injura si ma amentinta sa ma scoata din masina..eu n-am coborat si el a lovit cu pumnul geamul si l-a spart..atunci eu am plecat.
şi dacă ai plecat, ai făcut ceva pentru victimă?
MihaiIancu a scris:

Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
MihaiIancu a scris:

Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
sunt atat de bulversata de schimbarea asta a orei, incat nici acum nu reusesc sa citesc in grila unde scrie că victima a murit, ca din cum e formulat 3-ul, rezulta ca omorul e consumat.
a! deci la 3 trebuia sa inteleg ca si omorul era tot in faza de tentativa?
Patrick_ a scris:

3)
imposibil. 2
MayeMaya a scris:

Buna seara...
Postez pe fuguta o grila , a fost o sambata destul de agitata....cel putin pt.mine....
Deci...penal.Grila.
Inculpatul, factor postal, prin falsificarea unor acte, si-a insusit sume de bani care, aflate temporar in gestiunea unor functionari din cadrul directiilor judetene de posta, - cum sunt factorii postali- apartin bugetului de stat.
Infarctiunea este:
1.furt
2.gestiune frauduloasa
3.delapidare
:coffee:
buna seara, maye. furt. nu cred ca e o gestiune care sa caracterizeze delapidarea.