avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Martie 2011
da, cu conditia ca pedeapsa aplicata sa nu fie mai mare de 2 ani
Pentru cea de-a doua fapta, exista proces pe rol?Din experienta, eu nu recomand suspendarea ci executarea la locul de munca, intrucat in termenul de incercare se pot intampla multe.
cel mai mare numar de condamnari cu suspendare a fost de 5 dar toate date in acelasi an de 3 instante diferite.
daca a fost condamnat cu suspendare si a savarsit o noua infractiune atunci nu mai poate primi suspendare ci mai grav i se va alatura suspendarea la noua pedeapsa .
Fara toate datele spetei nu se poate da un raspuns corect.Depinde de forma de vinovatie, varsta la data savarsirii faptei...
in cazul meu,anul trecut am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru complicitate la furt...anul asta sunt cercetat penal pentru fuga de la locul accidentului(accident soldat cu victime,mentionez ca victima nu a depus plangere impotriva mea)

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut, dovada fara drept de circulatie MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin ... (vezi toată discuția)
Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)
Art 180 al 2 vs art 18 indice 1 (amenda administrativa) ContSters47148 ContSters47148 Salut, Am fost citat intr-o problema.Nu o sa o povestesc acum.Dl politist mi-a zis ca e mica infractiunea,nu am antecedente penale,am recunoscut si am si ... (vezi toată discuția)