Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin fata masinii mele(mentionez ca eram pe o straduta ingusta si neiluminata si nici nu era trecere de pietoni)cand am vazut ce s-a intamplat m-am panicat si eram foarte speriat,am ramas in masina si la geam a venit imediat prietenul fetei care dupa ce m-a amenintat si injurat,a lovit cu pumnul in geamul din partea mea si l-a spart..atunci speriat mai tare fiind,am plecat si asa sunt cercetat pentru fuga de la locul accidentului..ce mai am de mentionat e ca m-am "inteles" cu victima si nu a depus plangere impotriva mea..acuma as dori sa stiu cat de mult conteaza o suspendare de doi ani pe care o am pentru o infractiune care nu are nici o legatura cu domeniul rutier si ce sanse mai am sa mi se inapoieze permisul..:( Multumesc anticipat!
Cand a ramas defintiva hotararea prin care ati fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendarea executarii pedepsei ?
Si care este data exacta a comiterii faptei din luna aprilie, pentru ca se pune problema daca ati savarsit fapta in termenul de incercare al primei pedepse aplicate sau nu..
Reveniti!
Da, are pentru ca in acest caz ati savarsit cea de-a doua fapta in termenul de incercare, iar consecintele sunt cele ale revocarii pedepsei aplicate in cazul condamnarii pentru cea de-a doua fapta si a executarii in intregime a primei pedepse aplicate, care nu se contopeste cu pedeapsa pentru noua infractiune, iar ambele pedepse adunate se executa in regim de detentie.
Angajati urgent avocat.