avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Martie 2011
Da, cea mai mare problema o constituie termenul de 4 ore...de la producerea accidentului...
Daca ar fi venit insotit direct de avocat dupa cele 4 ore...ar mai fi existat o oarecare justificare...dar chiar si asa situatia era dificila...
Ma intreb ce a facut timp de 4 ore...
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut, dovada fara drept de circulatie MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin ... (vezi toată discuția)
Art 180 al 2 vs art 18 indice 1 (amenda administrativa) ContSters47148 ContSters47148 Salut, Am fost citat intr-o problema.Nu o sa o povestesc acum.Dl politist mi-a zis ca e mica infractiunea,nu am antecedente penale,am recunoscut si am si ... (vezi toată discuția)
Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)