avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Martie 2011
Deci trebuie neaparat sa-i conving sa mearga sa dea declaratii..de declarat,cel mai bine sa zica exact cum s-a intamplat..chiar asa s-a intamplat,nu am mintit cu nimic..prietenul victimei a venit la geamul masinii,ma injura si ma amentinta sa ma scoata din masina..eu n-am coborat si el a lovit cu pumnul geamul si l-a spart..atunci eu am plecat.
E perfect.
Succes!
Multumes pentru ajutor!
MihaiIancu a scris:

Da ea a fost dusa la spital imediat(tot ea sau prietenul ei fiind cei care au anuntat politia)Eu am declarat ca de frica am plecat si ca nu mi-am dat seama ca am accidentat-o chiar asa de grav,totusi la plecarea de pe loc s-a intamplat,nu eram in mers,nu aveam viteza.In legatura cu certificatul medico-legal chiar si domnul politist care s-a ocupat de caz mi-a spus ca e cam curios cum de are 25 pana la 30 de zile de recuperare si ca eu nu am cum sa demonstrez asta.

Se poate cere o contra expertiza medica-legala dar cred ca instanta va respinge cererea.Oricum...se merita sa incercati...dupa parerea mea...

Daca prietenul ei a spart geamul la masina si a dat deja declaratie in acest sens ramane o singura intrebare...
De ce ati ajuns asa de greu la politie?
Aceasta intrebare este posibil sa o ridice si procurorul sau judecatorul...
Incercati sa aveti raspuns la ea.
De ce am ajuns asa greu la politie..in primul rand dupa ce mi-a spart geamul nu m-am gandit ca tot el o sa sune la politie(normal eu trebuia sa fac asta)si in minutele alea am sunat baiatul care mi-a incredintat masina si mi-a zis sa nu-mi fac griji de geam ca masina are asig. Casco si in al doilea rand nu am crezut ca am lovit-o asa de tare incat sa aiba nevoie de spitalizare si sa se ajunga la politie..pur si simplu am atins-o putin..

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut, dovada fara drept de circulatie MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin ... (vezi toată discuția)
Art 180 al 2 vs art 18 indice 1 (amenda administrativa) ContSters47148 ContSters47148 Salut, Am fost citat intr-o problema.Nu o sa o povestesc acum.Dl politist mi-a zis ca e mica infractiunea,nu am antecedente penale,am recunoscut si am si ... (vezi toată discuția)
Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)