avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Martie 2011
nu prea. in practica s-a mai intamplat sa se dea 2 pedepse cu suspendarea pt ca nu s-au cerut caziere...
poate aveti noroc. Sau poate va luati un avocat si sperati la o achitare
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
dorians, utilizator
Da, nu pare sa aiba sanse la suspendare.
Doar achitarea l-ar putea ajuta...dar e foarte greu de obtinut asa ceva...
ce inseamna mai exact aceasta achitare??nu as putea primi o amenda penala sau altceva?
din punctul meu de vedere aveti doua variante

1 Incepeti sa va rugati ca la proces sa nu solicite nimeni cazierul.
2 Incepeti sa va rugati si luati un avocat al draq de bun (care evident si costa) pentru a obtine o achitare (adica ca si cum nu ati fi comis fapta)

Din ceea ce ce spuneti sansele cele mari sunt de a merge la inchisoare... din pacate

@ lascoschi cam da... dar nu imposibil. Depinde si de complet. Daca dai peste un jude fost politist..:love2:
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
dorians, utilizator
Este foarte greu de spus ce se poate intampla fara studierea dosarului si intelegerea in concret a circumstantelor de fapt.
Incercati sa consultati cat mai urgent un avocat daca vreti sa sperati la o amenda administrativa.
Achitarea ar presupune ca sunteti nevinovat adica ca nu ati savarsit infractiunea sau alte aspecte de drept.
Ar fi insa bine sa nu fiti trimis in judecata.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut, dovada fara drept de circulatie MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin ... (vezi toată discuția)
Art 180 al 2 vs art 18 indice 1 (amenda administrativa) ContSters47148 ContSters47148 Salut, Am fost citat intr-o problema.Nu o sa o povestesc acum.Dl politist mi-a zis ca e mica infractiunea,nu am antecedente penale,am recunoscut si am si ... (vezi toată discuția)
Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)