avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ...

Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina și l-am întrebat dacă sa lovit mi-a răspuns că nu sa lovit l-am verificat și eu și i-am spus sigur nu te doare nimic ..sigur ..pe sania respectivă erau 2;...unu din ei adică băiatul care l-am verificat a spus cred că mi-am spart capul m-am uitat la el l-am verificat și nu avea capul spart celălalt nu a spus nimik..că sa lovit sau că îl doare ceva...asta sa întâmplat la ora 22.....la ora 00 și ceva am fost sunat de polițe precum să mă repezint la spitalul de copiii pentru că am făcut un accident cu o victimă.....când am ajuns la spital era băiatul care nu mi-a spus că sa lovit s-au că îl doare ceva .... deoarece băiatul celălalt mi-a spus cred că am capul spart ..și l-am verificat și am văzut că nu are i-am spus ești bine a zis da am Gândit că nu are rost sa sun poliția...și pentru treabă asta mi-a deschis dosar penal..și mă băgat la vătămare corporală din cuplă și fugirea de la locul accidentului s-au modificarea S-au ștergerea acestuia... părinți copilului nu au depus plângere în potriva mea ( Întrebarea mea este ce ar trebui sa fac eu sa îmi recuperez carnetul de conducere și ce se va întâmpla oare?
Cel mai recent răspuns: Alinbrasov33 , utilizator 22:07, 30 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judeacata si condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Și spuneți că e posibil sa fac închisoare 2 ani doar pentru faptul că nu am știut că este lovit l-am verificat l-am întrebat și chear nu avea nimik daca sa lovit după ce l-am lăsat eu acasă la ora 22 și el a sunat la Ambulanța ora 00:00 a trecut 2 ore de atunci eu am plecat de la locul faptei din cauza faptului că m-am gândit că nu are rost sa sun la politie daca băiatul nu are nimik ....+ De asta am și martorii că l-am verificat și nu am reușit să-l plimb doar 7 metri și a și căzut ce viteză pot prinde in 7 metri și pe timp de iarnă și cu cauciucurile de vara abea ce veniserăm din germania de nu am apucat sa schimbi cauciucurile

Voinea Liviu a scris:

Pe art. 338 Cod penal închisoarea de la 2 la 7 ani..
Nu este nevoie de plangere,se urmareste din oficiu.
Daca este vorba de alin. 1 al acestui articol,permisul dvs se anuleaza in cazul unei condamnari.

Acum o saptamana au decedat 2 tineri aflati pe sanie trasi de o masina.
S-ar putea sa executati si dvs pedeapsa in penitenciar.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” scris: m-ai dat dovadă fără drept de circulație aș putea face ceva să-mi recuperez carnetul până la soluționarea dosarului

Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judeacata si condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca am dosar penal Dorinpetru Dorinpetru Buna ziua ! Acum cateva zile in urma am fost si am furat cu fratele meu doua produse .La plecare am fost opriti de catre agentul de paza ,care nea intrebat ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)