avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului

in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat sa le zic adresal si locul dupa aprox 10 min nimic....l-am urcat in masina bausem 3 doze 0.5 bere si l-am dus la spital...de acolo l-au transportat de urgeta la alt spital in masura..... la plecare din parcare am lovit o alta masina usor cu spatele ..politia fiind in curtea spitalului...mi sa luat permisul buletin ...in fiola mi-a iesit 0.46. am declarat exacte ce v-am spus mai sus numai ca de 3 luni astept rezultatul probeleor de sange....cei de la politi mi-au spus ca nu se poate sa le platesc eu si nu stie cat mai dureaza.....pot face ceva au trecut 3 luni
Cel mai recent răspuns: yomaryo , utilizator 18:02, 30 Martie 2012
Merrgeti la IML si platiti analizele ca politia nu are fonduri si asteptati mult si bine,iar cu chitanta mergeti la ei.Vau dat dovada?ce scrie?In sange va iese dublu fata de fiola.Va face dosar penal si va da pedeapsa cu suspendare.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
fany74, utilizator
da am dovada scrie ca am condus pe drumurile publice 0.46 mg in aerul expirat


fara drept de circulatie

am fost acum cateva zile chemat pentru a aduce hartia data de la spital baiatului care a fost transportat de catre mine .... si tatal lui pentru a da o declaratie...am intrebat cat mai dureaza rezultatele mi-au spus ca nu stiu ma suna..si daca le pot plati eu ca sa vina mai repede au spus ca nu se poate
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
yomaryo, utilizator
Acum depinde de analiza la sange daca iese pana in0.80 va suspenda permisul daca trece il anuleaza.Nu cred ca are vreo influenta declaratia domnului.
multumesc pentru raspuns ..am baut 3 beri de 0.5 l de la ora 6 seara ..pana la00:00

la ora 00:30 sa produs incidentul am suflat in fiola dupa aprox 30 min ..am fost dus la sange dupa aprox inca 30 min ...sanse ca sangele sa iasa undeva intre 0.7 1.0 la mie daca vine sub 0.8 deja am depasit termenul pe care imi va fi suspendat permisul de 3 luni ..zilele acestea cu plus... ce se intampla cu ele?

mentionez ca tatal se afla cu mine si cu baiatul in masina.....deci este un martor....in care se justifica faptul ca transportam pe cineva grav ranit....
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)