am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o sticla d vin si o bere!!!!am fost dus la iml pt probele de sange.la iml am intrat la prima proba abia la 04;30.deci a trecut o ora si un sfert pana am aj la iml,acolo nu eram doar eu,a trebuit sa stau la coada!!!!cand mi-au iesit rezultatele am avut la prima proba (ora 04;30.....0.75)si la a 2 a 0,50!!!am fost la udriste si mi sa spus ca trebuie sa fac recalculare pt ca a trecut mai mult decat limita cand trebuia sa aj la probele de sange(limita au zis ei ca trebuie sa ajungi la iml in maxim 30 min de cand ti-a pus fiola)acum io ce vina am ca nu mi-a luat sange in alea 30 min si d c mai trebe sa fac recalculare?????????mentionez ca nu am facut accident sau altceva!!!raspundeti-mi si mie ca sunt disperat va rog!!!p 8 octombrie se fac 3 luni d cand mi-a luat permisul!!multumesc
Recalcularea o poti cere doar tu daca doresti asta, politistul nu iti poate impune sa o ceri, doar procurorul in cazul in care a fost un accident rutier. La rezultatele tale de la sange intri in sfera contraventionala, 3 luni permisul suspendat cu examen de redobandire 11 din 15. Daca nu il recuperezi in in 4 luni fara examen. Ai avut noroc de data asta, sfatul meu este sa fie si singura data daca nu vrei sa plangi dupa permis si sa ti se acreasca de mers pe jos.
Alcool la volan
dan86
am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)