avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere fără permis si sub ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere fără permis si sub influența băuturilor alcoolice. Ce se va întâmpla?

Buna seara,sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns... sunt fata am 18 ani împliniți si am condus masina prietenului meu pe strada cu el in masina(el are permis) si amândoi bausem putin peste o sticlă de vin ...M a oprit politia si am suflat în fiola aceea si a iesit 0.57 dupa mi au luat probe de sange si am plecat acasa. Ce se va intampla?
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
îmi pare rău pentru tine dar cred că ţi-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcolice. Prietenului tău este posibil să ii fi făcut dosar pentru darea spre folosință a autoturismului unei persoane fără permis de conducere.
Mersi de raspuns asa stiu si eu...dar cand i am intrebat pe polițiștii de la sectie si pe cei de la rutieră au spus că nu o sa mi se întâmple nimic si va o sa pot sa dau de permis ...au facut mișto de mine?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa se dispuna o hotarare de condamnare definitiva impotriva dvs, puteti sustine examenul.
Ulterior, daca veti fi condamnata, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins sub influența alcoolului la volanul mașinii altcuiva, proprietarul fiind și el alături de mine. acum el vrea să-și schimbe declarația, ce mi se poate întâmpla? Am fost prins la volan consumand bauturi alcolice in fiola mia iesit 0,60. Acum astept proba de sange ce mi sar putea intampla si in masina fiind si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)