avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins sub influența alcoolului la volanul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins sub influența alcoolului la volanul mașinii altcuiva, proprietarul fiind și el alături de mine. Acum el vrea să-și schimbe declarația, ce mi se poate întâmpla?

Am fost prins la volan consumand bauturi alcolice in fiola mia iesit 0,60. Acum astept proba de sange ce mi sar putea intampla si in masina fiind si proprietarul masina acesta a declarat ca este deacord sami imaneze masina el acum vrea sasi schimbe declaratia si sa pice totul pe mine ce as putea face mias mai vedea permisul inapoi mi sar intampla ceva rau va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat dureaza cercetarile aveti dreptul de conducere suspendat, in caz de condamnare, permisul se anuleaza.
Proprietarul daca stia ca sunteti sub influenta alcoolului si va incredintat vehiculul, o sa raspunda si el penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - alcool la volan am fost prins la volan sub influienta bauturilor alcolice cu 0,60alc nu mia venit proba la sange ce mi se poate intampla? in declarati am scris ca am baut doar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere fără permis si sub influența băuturilor alcoolice. ce se va întâmpla? RalucaMihaelaStirbu RalucaMihaelaStirbu Buna seara,sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns... sunt fata am 18 ani împliniți si am condus masina prietenului meu pe strada cu el in masina(el are ... (vezi toată discuția)