avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua! - alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua! - alcool la volan

am fost prins la volan sub influienta bauturilor alcolice cu 0,60alc nu mia venit proba la sange ce mi se poate intampla? in declarati am scris ca am baut doar 3 beri si martori care au fost in masina au scris la fel
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Sa fiti trimis in judecata.
Individualizarea pedepsei se va face in functie de circumstantele reale si cele personale. In cazul cel mai nefericit pentru dvs, veti fi condamnat si permisul se va anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan Constantinion Constantinion Buna ziu asearâ am fost prins la volan baut Și la etilotest mia eșit 0.69 alcol mia luat sânge și aștept rezultatu am permis de zece ani lam avut decat o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat pentru consum de bauturi alcoolice ciprian000 ciprian000 in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59 iar la sange ... (vezi toată discuția)
Deranjez și eu cu o întrebare. am fost prins la volan băut ... Catamcm Catamcm Deranjez și eu cu o întrebare. Am fost prins la volan băut cu un rezultat la fiola de 0,71. Am înțeles ca e caz penal. Ce mi se întâmplă, menționez ca ... (vezi toată discuția)