in august 2018 la un control de rutina am fost surprins conducand autovehiculul dupa ce am consumat niste bere. in aerul expirat a iesit 0.59
iar la sange 1,15. Intrebarea mea este ce sanse am sa imi racapat dreptul de a conduce si in cat timp? mentionez ca e prima abatere si dosarul doar acum in luna februarie 2019 a plecat la camera preliminara, multumesc !
Sanse destul de mari spre zero.
E foarte posibil sa ti se anuleze permisul, asta daca esti condamnat, rar am vazut sa scape cineva de condamnare cand e vorba de alcoolemie.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Alcoolemia nu a fost foarte mare, am avut solutii de renuntare la up in circumstante asemanatoare cu ale dvs.
Daca instanta dispune o solutie de amanarea aplicarii pedepsei, vi se restituie permisul, daca veti fi condamnat la amenda penala sau inchisoare cu suspendarea executarii sub supraveghere, se anuleaza.
Am avut un dosar penal pentru coducere sub influiența alcolului care sa finalizat cu o amendă penală am plătit amendă cum rămâne cu carnetul când pot să-l iau înapoi ? Mulțumesc.