avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Deranjez și eu cu o întrebare. Am fost prins la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Deranjez și eu cu o întrebare. Am fost prins la volan băut ...

Deranjez și eu cu o întrebare. Am fost prins la volan băut cu un rezultat la fiola de 0,71. Am înțeles ca e caz penal. Ce mi se întâmplă, menționez ca e prima abatere și ca mi s-a luat și sânge. Va mulțumesc.
Riscati o condamnare penala si cazier.
Fapta va rezulta ca fiind infractiune.
Incercati sa va angajati urgent avocat si poate reusiti sa scapati.

Bucuresti 2023

La sange o sa va iasa undeva la dublul acestei valori.
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan Constantinion Constantinion Buna ziu asearâ am fost prins la volan baut Și la etilotest mia eșit 0.69 alcol mia luat sânge și aștept rezultatu am permis de zece ani lam avut decat o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere m.myu88 m.myu88 Buna ziua. Am fost prins la volan cu alcoolemie de 1,7 pur in sanga la prima iar 1,6 la a doua analiza. Am aflat ca sunt intre anulare si suspendare dar mai ... (vezi toată discuția)
Dosar penal si suspendare permis Georgy vrg Georgy vrg Mi se va anula permisul,sau mi se va aplica o amenda penala.cat trebuie sa astept pana voifi chemat la proces?? (vezi toată discuția)