avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal si suspendare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal si suspendare permis

Mi se va anula permisul,sau mi se va aplica o amenda penala.cat trebuie sa astept pana voifi chemat la proces??
Reveniti cu amanunte, nu avem cum sa ghicim noi pentru ce infractiune vi s-a intocmit dosar penal.
Am fost prins la volan cu o alcolemie de 0,47 la fiola,si la sange 0,90'.vreau sa stiu la ce ma pot astepta .mi sa intocmit dosar penal si mi sa luat permisul.ce sanse mai pot avea,sau daca mai exista vro sansa sa imi pot recupera permisul??
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza.
Daca se dispune o solutie de amanarea aplicarii pedepsei vi se restituie permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan Iulyaandreea Iulyaandreea Bună seara, pe data de 07 ianuarie ma prins politia, în aerul expirat a ieșit 0.60. Am făcut și proba de sânge. Pe data de 09 am fost la INML ai am ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange 2,02 sebseb sebseb prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - care sunt pasii? Alindrgn Alindrgn Buna ziua, avem un sofer (tatal) care a baut sâmbătă seara si duminică dimineață a suflat in fiola. 0.42, in sange dublu. Este întocmit dosar penal. A ... (vezi toată discuția)