avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

Buna ziua. Am fost prins la volan cu alcoolemie de 1,7 pur in sanga la prima iar 1,6 la a doua analiza. Am aflat ca sunt intre anulare si suspendare dar mai aproape se anulare a permisului. Ce argumente pot sa aduc in fata judecatorului ca sa scap cu susoendarea permisului si a amenda.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ajungeti in fata judecatorului si veti primi o amenda tot la anulare se va ajunge deoarece amenda va fi penala si nu administrativa.
Permisul se va anula intrucat aveti o concentratie de alcool in sange dubla, astfel ca orice argumente ati aduce judecatorului este putin probabil sa scapati chiar si cu o amanare a efectuarii pedepsei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Incercati sa valorificati circumstantele favorabile.
Alcoolemia este mare, de regula se dispune condamnarea la aceste valori.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare la volan derek_jr2007 derek_jr2007 am fost depistat cu o alcolemie de 0,92 la etilotest. la ce valori poate ajunge la proba biologica? si ce masuri juridice atrage? nu am mai avut antecedente, ... (vezi toată discuția)
Conducere cu viteza sub influenta alcoolului Bujor Alexandru Bujor Alexandru Recent am fost prins cu viteza de 91 km/h in oras si eram si sub influenta alcoolului. 0.54. Intrebarea mea este daca in instanta o sa se aduca vorba si de ... (vezi toată discuția)