avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condus sub influența alcoolului și fără permis de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condus sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Salut, acum aproximativ o săptămână am lovit o mașină parcată pe dreapta, a venit poliția am suflat în fiolă și a rezultat 0.77. Eu momentan nu dețin permis de conducere dar mă aflu în școala de șoferi. Curiozitatea mea este dacă îmi pot continua școala și ce pot face..Mulțumesc.
In primul rand ar trebui sa va angajati un avocat pentru ca riscati sa intrati in puscarie. 1. ati condus fara permis si 2. sub influenta bauturilor alcoolice. Nu mai discutam de contraventie aici, ci de infractiuni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti continua scoala.
Daca obtineti permisul si ulterior sunteti condamnat,permisul se anuleaza.
Am ințeles, există șanse să scap doar cu suspendare sau pot face și cu executare ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti recidivist?
Nu, nu sunt.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)