avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap

Buna ziua,

In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale corpului (in fata nu am fost lovit deoarece eram cazut cu fata in jos iar cand m-am ridicat am reusit sa ma feresc cu mainile la fata). Am fost inconstient o perioada relativ scurta de timp 20-30 de secunde probabil.

Altercatia a avut loc in mediul rural, intr-un bar si nu a inceput din vina mea. 2 dintre prietenii cu care eram acolo (am fost 5 in total cu mine) au avut niste divergente verbale cu baiatul patronului de acolo si inca 2 persoane iar baiatul patronului (cel care in final mi-a dat mie cu sticla in cap) l-a lovit pe unul dintre cei cu care eram. Prima data l-am tras pe prietenul meu sa nu dea si el inapoi sau sa nu mai primeasca si apoi am incercat sa il tin pe celalalt baiat si i-am strigat sa nu mai dea dar acesta m-a prins de gat, a dat cu mine jos iar cand eram in genunchi si incercam sa ma ridic a luat o sticla de pe masa si mi-a dat in cap (cu fundul sticlei care s-a spart si probabil l-a taiat la mana si pe el - pt ca am inteles ca el a ajuns cu masina personala inaintea mea la spital pentru a fi cusut la o rana la mana eu trebuind sa astept cu capul spart aprox. 1 ora salvarea sa vina 15-20 km...).

Cat am fost inconstient eu pret de acele 20-30 de secunde dupa ce au vazut cei care au fost cu mine ce mi-a facut acel individ si ca eram lovit in continuare au dat si ei mai multe lovituri (de pumni) iar eu cand am vrut sa ma ridic am fost luat din nou la pumni (in cap majoritatea) de catre 3 persoane dintre care 1 din ele era acelasi individ cu sticla si striga incontinuu: DATI DATIII si eu ziceam sa nu mai dea ca am vrut doar sa-i despart.

Cand am reusit sa ies dintre ei, am sunat la 112 imediat si am chemat salvarea si politia, prietenii mei au iesit dupa mine imediat si ceilalti s-au inchis in bar. Bineinteles ca domnul politist prieten cu agresorul, sectia de politie fiind la maxim 1 km. de casa si barul lui s-a purtat execrabil, ba chiar a spus sa nu ma mai alarmez ca mi-a dat cineva cu sticla in cap ca ce cautam noi prin bar la ora aia si inainte de toate sa se dovedeasca INTENTIA DE A LOVII CU STICLA IN CAP... se poate face asta si fara intentie oare??? In fata politistului au iesit doar 2 baieti dintre ei, celalalt a plecat imediat la spital si au mai fost alte persoane care au ramas in bar iar domnul politist nu a fost interesat de acest lucru deloc. Unul dintre ei (de fata cu agentul de politie) a inceput sa ne impinga si sa strige: DISPARETI DE AICI. EU SUNT AGENT SRI SI VREAU SA DISPARETI IMEDIAT SA NU AVETI PROBLEME. I-am cerut sa se legitimeze, numele si functia SRI si nu a vrut... si bineinteles domnul agent nu era interesat ca un FALS AGENT SRI striga pe langa el sa disparem ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Cand a venit salvarea si am vrut sa urc in ea, m-a strigat politistul sa-mi dea buletinul si mi-a impins repede un proces verbal sa il semnez zicand ca semnez ca parasesc locul si am fost preluat de salvare, iar eu ametit si disperat cum am fost, am semnat asa ca primarul cum se spune, sa ajung mai repede la spital pentru ca nu ma simteam in regula si imi era frica sa nu fie cine stie ce, apoi realizand ca poate cine stie ce am semnat acolo (amenda sau... mai rau).

Ceilalti 4 prieteni ai mei au ramas la postul de politie cu politistul si 2 dintre ceilalti baieti. Cei 2 baieti au fost luati la declaratii amandoi in acelasi timp, iar atunci prietenii mei au spus ca nu au nimic de declarat in acel moment decat in prezenta unui avocat vazand ca este "de-al casei" si au fost pusi sa semneze tot la fel un proces verbal (in care ar fi scris politistul ce s-a intamplat si constatat de la venirea lui la fata locului si ca eu am fost luat de salvare) dupa care le-a dat drumul acasa tuturor.

Eu am fost transportat la spital cu salvarea unde mi s-a cusut rana la cap si am facut radiografii in care a aparut si o problema la osul umarului drept (clavicula cred) dupa care am mers la medicul legist unde, am primit ingrijiri medicale de la 8 pana la 9 zile si bineinteles problema de la umar nici nu mi-a trecut-o in acel certificat ML iar acum se pare ca nu mai poate fi trecuta deoarece toti medicii din spitale spun ca ce sa mai dea ei acum scrisoare medicala dupa cateva zile sa merg la legist sa imi treaca si aceasta problema... ca se poate crede ca mi-am facut-o eu singur intre timp X-(.

Ieri (dupa aprox 5 zile) am fost la spital pentru un tomograf (care a iesit bine - spre fericirea mea) si la un control neurologic pentru ca aveam dureri de cap, gat (ceafa) si pe spate langa coloana, faceam febra si imi transpira fruntea din senin sa zic asa + senzatii de voma cateodata, de unde am primit o scrisoare medicala dar sincer, nu inteleg nimic din ce scrie acolo.

Astazi am fost si la chirurgie pentru ca ma durea si ustura rana si s-a uitat medicul chirurg dupa care mi-a spus ca rana nu se vindeca tocmai bine si mi-a prescris tratament cu antibiotice injectabile timp de 5-7 zile dupa care probabil voi continua pe cale bucala antibioticele si schimbarea pansamentului din 2 in 2 zile pana la vindecare. Joi, la urmatorul schimb de pansament si dupa 2 zile de antibiotic, in functie de evolutia ranii voi primii o scrisoare medicala si de la chirurgie cu constatarile doctorului dupa care as vrea sa merg cu cele 2 NOI scrisori medicale sa cer o prelungire a zilelor de ingrijire medicala.

Stiu ca am scris o poveste destul de lunga, si stiu ca nu este cel mai bine formulat dar la cate am pe cap (la propriu si figurat) in aceste zile sper sa ma intelegeti si sa intelegeti ce am vrut sa spun. As dorii, daca se poate una sau mai multe pareri ale unor avocati in domeniu sau persoane ce au trecut printr-o situatie asemanatoare cu mine, in legatura cu ce sa fac de acum incolo. Cum ar fi mai bine pentru mine, din toate punctele de vedere pentru ca nu stiu de ce dar am impresia ca acei indivizi au mai trecut prin situatii de acest gen si stiu ce sa faca iar la mine este prima oara cand sunt implicat in asa ceva si nu as vrea sa ies pana la urma tot eu in pierdere si in fata legii pentru ca apoi ar insemna sa actionez pe alte cai pentru dreptate fiindca nu pot lasa nepedepsit asa ceva pentru toate lucrurile prin care am trecut eu si familia mea in ultimele zile fizic, moral si financiar.

Cum sunt incadrarile in aceste cazuri? Am inteles ca daca am sub 20 de zile de ingrijiri medicale sunt cele mai mari sanse sa ia o amenda acolo si atat, peste 20 pana la 40 il pot da in judecata doar pe civil si abia peste 40 se incadreaza la penal.... Oricum nu este cazul la mine, dar macar pentru cunostinta generala intreb asta.

Va multumesc anticipat celor care vor venii cu sfaturi, solutii sau orice altceva care ma poate ajuta, iar daca mai este nevoie sa comunic ceva sau sa clarific va rog doar sa intrebati.

L.E: In cazul in care am postat intr-un forum gresit, rog un moderator sa mute topicul in forumul corect si imi cer scuze dar nu am facut-o intentionat dar nu am mai folosit forumul Dvs.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
Nykey, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nykey , utilizator 15:33, 19 Iulie 2011
In primul rand verificati daca aveti vreo problema la umar ( articulatie sau os) . Daca nu, orice medic IML va stabili daca echimozele( vanataile) provin din data de......( ziua altercatiei). In al doilea rand dupa terminarea tratamentuui, analize, tomografii, radiografii, scrisori medicale va trebui sa va revizuiti numarul de ingrijiri medicale printr-un nou certificat IML.
Nu in ultimul rand trebuie sa depuneti o plangere penala impotriva agresorilor, altfel va veti pierde dreptul de a face plangere, in conditiile situatiei dvs. concrete, termenul este de 2 luni de la data cand stiati cine este faptuitorul.
Consultati un avocat.
Dar in acel loc nu exista nicio vanataie, doar faptul ca ma doare la atingere si putin la intinderea mainii in sus sau inspre spate si faptul ca apare ceva pe radiografie, dar asta este si cu medicii si spitalele... apare ceva, n-apare ceva... dar acel CEVA pe mine ma doare si chiar as vrea sa-l trec pe CML. In cazul in care nu exista vanataie dar ma prezint cu radiografiile din acea noapte care sunt trecute in registrul spitalului si platite pe loc cu bon fiscal poate fi totusi trecuta in CML ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda contraventionala Nykey Nykey Am primit o amenda contraventionala, ulterior incidentului relatat in topicul ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)