In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale corpului (in fata nu am fost lovit deoarece eram cazut cu fata in jos iar cand m-am ridicat am reusit sa ma feresc cu mainile la fata). Am fost inconstient o perioada relativ scurta de timp 20-30 de secunde probabil.
Altercatia a avut loc in mediul rural, intr-un bar si nu a inceput din vina mea. 2 dintre prietenii cu care eram acolo (am fost 5 in total cu mine) au avut niste divergente verbale cu baiatul patronului de acolo si inca 2 persoane iar baiatul patronului (cel care in final mi-a dat mie cu sticla in cap) l-a lovit pe unul dintre cei cu care eram. Prima data l-am tras pe prietenul meu sa nu dea si el inapoi sau sa nu mai primeasca si apoi am incercat sa il tin pe celalalt baiat si i-am strigat sa nu mai dea dar acesta m-a prins de gat, a dat cu mine jos iar cand eram in genunchi si incercam sa ma ridic a luat o sticla de pe masa si mi-a dat in cap (cu fundul sticlei care s-a spart si probabil l-a taiat la mana si pe el - pt ca am inteles ca el a ajuns cu masina personala inaintea mea la spital pentru a fi cusut la o rana la mana eu trebuind sa astept cu capul spart aprox. 1 ora salvarea sa vina 15-20 km...).
Cat am fost inconstient eu pret de acele 20-30 de secunde dupa ce au vazut cei care au fost cu mine ce mi-a facut acel individ si ca eram lovit in continuare au dat si ei mai multe lovituri (de pumni) iar eu cand am vrut sa ma ridic am fost luat din nou la pumni (in cap majoritatea) de catre 3 persoane dintre care 1 din ele era acelasi individ cu sticla si striga incontinuu: DATI DATIII si eu ziceam sa nu mai dea ca am vrut doar sa-i despart.
Cand am reusit sa ies dintre ei, am sunat la 112 imediat si am chemat salvarea si politia, prietenii mei au iesit dupa mine imediat si ceilalti s-au inchis in bar. Bineinteles ca domnul politist prieten cu agresorul, sectia de politie fiind la maxim 1 km. de casa si barul lui s-a purtat execrabil, ba chiar a spus sa nu ma mai alarmez ca mi-a dat cineva cu sticla in cap ca ce cautam noi prin bar la ora aia si inainte de toate sa se dovedeasca INTENTIA DE A LOVII CU STICLA IN CAP... se poate face asta si fara intentie oare??? In fata politistului au iesit doar 2 baieti dintre ei, celalalt a plecat imediat la spital si au mai fost alte persoane care au ramas in bar iar domnul politist nu a fost interesat de acest lucru deloc. Unul dintre ei (de fata cu agentul de politie) a inceput sa ne impinga si sa strige: DISPARETI DE AICI. EU SUNT AGENT SRI SI VREAU SA DISPARETI IMEDIAT SA NU AVETI PROBLEME. I-am cerut sa se legitimeze, numele si functia SRI si nu a vrut... si bineinteles domnul agent nu era interesat ca un FALS AGENT SRI striga pe langa el sa disparem ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Cand a venit salvarea si am vrut sa urc in ea, m-a strigat politistul sa-mi dea buletinul si mi-a impins repede un proces verbal sa il semnez zicand ca semnez ca parasesc locul si am fost preluat de salvare, iar eu ametit si disperat cum am fost, am semnat asa ca primarul cum se spune, sa ajung mai repede la spital pentru ca nu ma simteam in regula si imi era frica sa nu fie cine stie ce, apoi realizand ca poate cine stie ce am semnat acolo (amenda sau... mai rau).
Ceilalti 4 prieteni ai mei au ramas la postul de politie cu politistul si 2 dintre ceilalti baieti. Cei 2 baieti au fost luati la declaratii amandoi in acelasi timp, iar atunci prietenii mei au spus ca nu au nimic de declarat in acel moment decat in prezenta unui avocat vazand ca este "de-al casei" si au fost pusi sa semneze tot la fel un proces verbal (in care ar fi scris politistul ce s-a intamplat si constatat de la venirea lui la fata locului si ca eu am fost luat de salvare) dupa care le-a dat drumul acasa tuturor.
Eu am fost transportat la spital cu salvarea unde mi s-a cusut rana la cap si am facut radiografii in care a aparut si o problema la osul umarului drept (clavicula cred) dupa care am mers la medicul legist unde, am primit ingrijiri medicale de la 8 pana la 9 zile si bineinteles problema de la umar nici nu mi-a trecut-o in acel certificat ML iar acum se pare ca nu mai poate fi trecuta deoarece toti medicii din spitale spun ca ce sa mai dea ei acum scrisoare medicala dupa cateva zile sa merg la legist sa imi treaca si aceasta problema... ca se poate crede ca mi-am facut-o eu singur intre timp .
Ieri (dupa aprox 5 zile) am fost la spital pentru un tomograf (care a iesit bine - spre fericirea mea) si la un control neurologic pentru ca aveam dureri de cap, gat (ceafa) si pe spate langa coloana, faceam febra si imi transpira fruntea din senin sa zic asa + senzatii de voma cateodata, de unde am primit o scrisoare medicala dar sincer, nu inteleg nimic din ce scrie acolo.
Astazi am fost si la chirurgie pentru ca ma durea si ustura rana si s-a uitat medicul chirurg dupa care mi-a spus ca rana nu se vindeca tocmai bine si mi-a prescris tratament cu antibiotice injectabile timp de 5-7 zile dupa care probabil voi continua pe cale bucala antibioticele si schimbarea pansamentului din 2 in 2 zile pana la vindecare. Joi, la urmatorul schimb de pansament si dupa 2 zile de antibiotic, in functie de evolutia ranii voi primii o scrisoare medicala si de la chirurgie cu constatarile doctorului dupa care as vrea sa merg cu cele 2 NOI scrisori medicale sa cer o prelungire a zilelor de ingrijire medicala.
Stiu ca am scris o poveste destul de lunga, si stiu ca nu este cel mai bine formulat dar la cate am pe cap (la propriu si figurat) in aceste zile sper sa ma intelegeti si sa intelegeti ce am vrut sa spun. As dorii, daca se poate una sau mai multe pareri ale unor avocati in domeniu sau persoane ce au trecut printr-o situatie asemanatoare cu mine, in legatura cu ce sa fac de acum incolo. Cum ar fi mai bine pentru mine, din toate punctele de vedere pentru ca nu stiu de ce dar am impresia ca acei indivizi au mai trecut prin situatii de acest gen si stiu ce sa faca iar la mine este prima oara cand sunt implicat in asa ceva si nu as vrea sa ies pana la urma tot eu in pierdere si in fata legii pentru ca apoi ar insemna sa actionez pe alte cai pentru dreptate fiindca nu pot lasa nepedepsit asa ceva pentru toate lucrurile prin care am trecut eu si familia mea in ultimele zile fizic, moral si financiar.
Cum sunt incadrarile in aceste cazuri? Am inteles ca daca am sub 20 de zile de ingrijiri medicale sunt cele mai mari sanse sa ia o amenda acolo si atat, peste 20 pana la 40 il pot da in judecata doar pe civil si abia peste 40 se incadreaza la penal.... Oricum nu este cazul la mine, dar macar pentru cunostinta generala intreb asta.
Va multumesc anticipat celor care vor venii cu sfaturi, solutii sau orice altceva care ma poate ajuta, iar daca mai este nevoie sa comunic ceva sau sa clarific va rog doar sa intrebati.
trebuie sa depuneti plangere la politie sau parchet, in termen de 2 luni de la data la care dvs. , ca persoana vatamata, ati stiut cine este faptuitorul.
Nu stiu ce a scris medicul legist in certificat, insa ar fi interesant de stiut daca a apreciat ca lovitura cu sticla v-a pus in pericol viata.Intr-o asemenea situatie nu ar avea relevanta ca aveti doar 9 zile de ingrijiri, si ar putea fi o alta incadrare juridica, vatamare corporala grava si nu doar loviri si alte violente, art. 180.
Depuneti deci plangere prealabila, nominalizati martorii si asigurati-va ca veti obtine in continuare de la medicul legist completarea certificatului medico-legal, intrucat au aparut complicatii ale agresiunii .
Faceti mentiunea ca va constituiti parte civila in vederea obtinerii despagubirilor , urmare a vatamarilor suferite .
Ceea ce ati semnat cred ca a fost un pv de constatare a faptei, si nu ar trebui sa aiba influenta asupra plangerii pe care o veti depune.
- pe regiunea P dr. lateral plaga contuza de 1,5/0,5 cm suturata pe rulou de tifon oblic verticala
- pe reg. F stg. spre lateral la limita cu zona paroasa tumefiere violacee palida de 4/4 cm
- cervical posterior paramedian dr. 2 exc. rosii brune filiforme oblic verticale de 1 si 2,5 cm
- pe reg. occipital sup. in dr. tumef. rosie punctata de 3/3 cm cu 2 exc. rosii brune de cca. 0,5/0,2 cm filiforme
- retroarticular stg. exc. cu crusta bruna de 0,5/0,5 cm pe fond rosu congestionat de 3/2 cm
- deasupra cotului dr tumefiere rosie violacee de cca 3/2 cm
- pe fata ant. antebrat dr. in 1/3 mijlocie echim. rosie violacee de 3/2 cm
- scapular sup. in dr. echim. rosie violacee de 2/2 cm
- in lomba stg exc rosie bruna discontinua de 6/2 cm
Numitul X prezinta leziuni traumatice are s-au putut produce prin lovire cu corp dur si zgariere.
Leziunile pot data din xx.07.2011
Necesita de la producere 8-9 (opt-noua) zile ingrijiri medicale.
Leziunile NU AU pus in primejdie viata victimei.
Din acest CML lipsesc 2 lovituri de pe picior care le-am resimtit abia ziua urmatoare si s-au transformat in 2 vanatai de toata frumusetea, o lovitura la incheietura mainii drepte si alte 2 taieturi mici in cap deasupra si sub taietura principala care a fost cusuta + o lovitura la umarul drept care a iesit la radiografie "ceva" dupa cum s-au exprimat doctorii nostrii cei buni dar nu s-a format vanataie si nu a fost trecuta pe CML si chiar trebuia.........
Da, oricum ceea ce nu a constatat medicul atunci nu cred ca mai poate fi prezumat a se fi produs la aceea data .
Ati observat ca oricum tot ceea ce scrie acolo are un grad de probabilitate,,leziunile pot data din...,,.
ideea este ca medicul legist a constatat leziunile traumatice, acum , ramane sa se dovedeasca cine vi le-a produs, iar acest lucru se va stabili odata cu efectuarea cercetarilor, in urma administrarii probelor.
Agresiune
stefan dan
buna ziua .Va rog foarte mult datimi si mie mai multe informatii cu privire la o agresiune dupa mine cam grava ; am fost batut de o banda de tigani din ... (vezi toată discuția)