avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lovirea in cap cu un obiect dur, poate intra la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lovirea in cap cu un obiect dur, poate intra la tentativa de omor?

Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o problema! saptamana trecuta am fost batut de 2 indivizi in plina strada, eu nu am ripostat sub nici-un fel! La un moment dat unul din atacatori mi-a dat cu sticla in cap, in urma loviturii sticla s-a spart, iar eu am avut o leziune usoara la cap! am sunat la 112 dupa care a venit salvarea si m-a dus la urgente! cei 2 care m-au batut sunt in relatii bune cu politia locala, iar cand mi-a eliberat certificat medico-legal era trecut in el 4-5 zile de ingrijiri medicale...am inteles ca nu pot face mare lucru dar vroiam sa stiu daca pot merge mai departe pe motiv ca sticla care am primito in cap, poate intra la tentativa de omor!! Vamultumesc!
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
luca-aurel, utilizator
Cel mai recent răspuns: S1966o , utilizator 22:11, 16 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Scrie in CML ca ati suferit leziuni care v-au pus în primejdie viaţa?
scrie in CML ca am o leziune traumatica care a putut fi produsa prin lovire cu un corp dur
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2016
luca-aurel, utilizator
va multumesc!!
Nu cred ca se va încadra la tentativa de omor dar dacă a avut intenția de a ucide ar putea fi tentativa de omor.

De fel nu se încadrează pe tentativa de omor aceste situații.

Cu ce a lovit?

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Ana65 Ana65 Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima. Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor calificat sau vatamare corporala gepisan gepisan In urma unei altercatii verbale care a degenerat intro bataie cu mai multi \" actori\"la care am participat fiind chemat de un prieten disperat de injuriile ... (vezi toată discuția)
Dosar penal de vatamare corporala LeonardMihai LeonardMihai Buna ziua. As dorii sa stiu si eu la ce pedeapsa ma pot astepta din urmatoarea poveste: Am fost chemat de un fost prieten al iubitei mele in scara ei de bloc ... (vezi toată discuția)