avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost agresat de mai mulți indivizi.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost agresat de mai mulți indivizi.

Va salut.
Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am intrebat cat costa o repriză de biliard si cat mai durează, lucru ce i-a enervat la culme pe cei care jucau. După câteva minute au sărit mai mulți pe mine si pe fratele meu sa ne bată , patronul văzând toata scena ,în loc să aplaneze , a început să ne lovească si el ,aceia fiind prieteni de-ai lui si clienti fideli ai barului.
Mentionez faptul că am fost lovit cu brutalitate cu pumnii , picioarele și un baston tip tomfa.
In urma loviturilor m-am ales cu o fractură de mandibulă, o măsea spartă, câteva cucuie, si alte lovituri.
Am depus plângere penală la poliție, am 4 martori ,însă imaginile video de pe camerele de supraveghere probabil au fost deja șterse de patronul localului care mi-a dat pumnul cel mai puternic care mi-a cauzat si fractura.
Fratele meu și- a scos certificat medico legal si a primit 5 zile de îngriji medicale, iar eu nu am apucat să îmi scot încă deoarece am fost internat la spital întrucât a fost necesară o intervenție pentru a-mi imobilizat mandibula.
Doctorul mi-a spus că o sa am peste 60 de zile de îngrijiri medicale, deoarece 30 stau numai cu mandibula imobilizată iar după urmează recuperare, a spus că e posibil chiar sa am peste 90 de zile.

Cateva sfaturi? Ce e de facut in continuare?
Iar faptul că am fost amenințat cu moartea , în același timp unul din indivizi încercând să îmi dea cu o sticlă(de sticla) in cap..credeti ca poate avea o importanță în această speță?
Mai precizez faptul că dețin si eu o scurtă filmare ,de 3 secunde, care daca este data cu încetinitorul se vede clar cand sunt lovit de mai multe persoane, printre care și patronul.
Stiu numele patronului, si l am trecut si in plângere , iar ulterior in declarație am dat si numele celorlalți agresori, după ce le-am aflat.

Din informațiile obținute am înțeles ca patronul localului este un om cu relații si influență în acea zonă și ca e posibil sa faca niste "manevre".
Ce imi recomandați sa fac in continuare încât cei care m-au agresat sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Popeacu2797, utilizator

Alte discuții în legătură

Dubla fractura de mandibula-constituire parte civila in procesul penal Ioanayoyo Ioanayoyo Buna ziua...As avea si eu nevoie de cateva sfaturi din partea dumneavoastra!!!!... Fratele meu,in varsta de 24 de ani,in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Amenintari ionicaclaudia ionicaclaudia Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei agresiuni ContSters187324 ContSters187324 Va deranjez si eu cu o intrebare, in urma cu 3 zile am fost agresat de doi indivizi intr-o statie de metrou, veneam de la o petrecere si asteptam metroul sa ... (vezi toată discuția)