avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva unei agresiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva unei agresiuni

Va deranjez si eu cu o intrebare, in urma cu 3 zile am fost agresat de doi indivizi intr-o statie de metrou, veneam de la o petrecere si asteptam metroul sa merg acasa impreuna cu un prieten si prietena acestuia, cand 2 indivizi au inceput sa ne adreseze injurii pe motiv ca vorbim prea tare, dupa un schimb de replici acestia au traversat peronul si au venit la noi, iar intr-o fractiune de secunda mi-am vazut prietenul cum era tarat pe jos si lovit moment in care i-am sarit in ajutor, l-am lovit pe agresor iar prietenul meu a scapat moment in care eu l-am lasat in pace pe atacator, dupa asta sa ma trezesc cu lovituri in zona fetei si sa ajung la urgente cu dubla fractura de mandibula, am stat 3 zile internat iar acum sunt acasa cu un blocaj in gura(toata gura impanzita cu sarme, mananc cu paiul) pentru 1 luna,
Intrebarea mea este ce pot face eu in cazul acesta???
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:17, 19 Ianuarie 2011
faceti plingere ptr vatamare corporala si cereti vizionarea imaginilor de la metrou. indicati ca martori cele 2 persoane care va insoteau.
Formulati plangere penala pentru vatamare corporala la sectia de politie sau la parchetul, competente teritorial locului comiterii faptelor.
Mergeti dupa rezolvarea problemei bucale la un medic-legist,care urmeaza sa va zonsulte si sa se pronunte asupra numarului de zile de ingrijiri medicale de care aveti nevoie.
In urma emiterii certificatului medico-legal,in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se va stabili incadrarea juridica corecta a faptei.
Acelasi lucru daca are probleme medicale ar trebui sa il faca si prietenul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamarea corporala ! alexsisco alexsisco [b]Buna seara , vreau si eu sa stiu care este distinctia dintre vatamare corporala si vatamare corporala grava ?[/b] (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava? Irina22 Irina22 Buna ziua O sa incep prin a va spune ca prietenul meu a fost batut de catre o persoana cunoscuta de el,cu martori.Din asta a rezultat fractura de ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala + talharie / sau doar talharie? DDGeorge DDGeorge Am sa incerc sa fiu cat mai la obiect, si sa relatez cat mai pe scurt. Am fost victima unei agresiuni fizice, mobilul fiind rep. de o suma de 10 lei, pe ... (vezi toată discuția)