avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca am dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca am dosar penal

Buna ziua ! Acum cateva zile in urma am fost si am furat cu fratele meu doua produse .La plecare am fost opriti de catre agentul de paza ,care nea intrebat daca am furat ceva ,Am recunoscut si am predat obiectele in valoare de 47 de lei.Acesta a chemat politia care ne-a facut dosar penal .
As vrea sa stiu ce pedeapsa se da pentru aceasta fapta .Si daca dosarul pentru furt se poate sterge dupa un anumit timp .Multumesc .
Daca nu sunteti recidivisti este posibil ca procurorul sa dispuna renuntarea la urmarire penala.
Aveti sanse mari sa scapati de o condamnare penala si de cazier daca e prima incalcare a legii penale.

Fiind un prejudiciu redus si recuperat acest lucru va ajuta.
Avand in vedere cunatumul redus al prejuduciului,recuperarea integrala a prejudiciului,procurorul poate renuntala urmariea penala conf.art.318(1)NCPP.
este valabil și in cazul portului de arme albe ?
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Gabi197, utilizator
Bună seara daca în urmă cu câteva zile am tractat câțiva copii cu sania după autovehicul la plecare cu autovehiculul am reușit să merg doar 8 metri și doi băieți au căzut am oprit și i-am întrebat dacă sa lovit au răspuns că nu un din ei a spus că da iar celălalt nu a spus nimik și am sesizat că nu are rost sa chem poliția daca nu sunt lovit ...apoi la 2 ore după întâmplare a sunat părinți la 112 că copilul celălalt ce nu a spus nmk are mâna ruptă....eu nu am știut nmk am fost sunat de către un echipaj de politie sama reprezint la spitalul de copii....acolo mi-a fost reținut carnetul de conducere și mi-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală și fugirea de la locul accidentului ... părinți nu au depus plângere în potriva mea....și nu au nici o pretenție...problema e că după ce a venit copilul din spital a stat 5 zile a spus că nu sa lovit când l-am plimbat și că sa lovit el după ce l-am lăsat eu acasă și nu știu dacă se poate face ceva să-mi recuperez carnetul de conducere

Alte discuții în legătură

Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat pentru accidentarea unei persoane - culpa comuna giobygio giobygio Buna ziua Ieri am avut o problema(cu masina) cu un cetatean care statea pe carosabil la OKAZIE pe care nu l-am vazut la o manevra cu spatele! L-am lovit la ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie ionutmarioionut ionutmarioionut In martie 2011 plec cu fratiorul meu la spital, stiind ca numerele rosii sunt expirate. Spre ghinionul meu sunt oprit de catre un agent care imi infaptuieste ... (vezi toată discuția)