avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungirea dovezii de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungirea dovezii de circulatie

In martie 2011 plec cu fratiorul meu la spital, stiind ca numerele rosii sunt expirate. Spre ghinionul meu sunt oprit de catre un agent care imi infaptuieste dosar penal si imi ia carnetul de conducere#-o. Mi-a spus sa stau linistit pentru ca este prima abatere si in maxim 3 luni se va rezolva cazul si imi voi lua carnetul inapoi. Au cam trecut 3 luni si nu am primit niciun telefon, deci nici carnet nu detin:(( Ce ar trebui sa fac sa imi prelungesc dovada de a circula? Va multumesc frumos:)
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ionutmarioionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionutmarioionut , utilizator 01:20, 23 Iulie 2011
va adresati procurorului care instrumenteaza cazul.
Mergeti la procurorul care va instrumenteaza dosarul si solicitati o prelungire a dovezii.
Auzisem ceva de genul ca daca infaptuiesc niste acte imi voi primi carnetul inapoi pana se judeca cazul, iar daca pierd sa il duc la politie inapoi. Exista asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Cererea de prelungire adovezii de circulatie, dosar la procuror!!! nicusorilinca nicusorilinca am facut-o de oaie..crezand ca am valabilitatea numerelor rosii,ultimele pana la sfarsitul lunii, am circulat, spre a-mi face numerele definitive si tocmai in ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de aproape 5 luni ContSters67263 ContSters67263 Pe data de 23 octombrie 2008 mi-a fost retinut permisul pe o periada de \"3 luni\" pentru conducere a unu autovehicul cu numere provizorii expirate , cazul a ... (vezi toată discuția)