Pe data de 23 octombrie 2008 mi-a fost retinut permisul pe o periada de "3 luni" pentru conducere a unu autovehicul cu numere provizorii expirate , cazul a fost solutionat pe 18 decembrie ... eu nici pana in ziua de azi nu mi-am luat carnetul inapoi si nici instiintare n-am primit , ce se poate face?
ce inseamna "cazul a fost solutionat pe 18 dec."? ati depus vreo contestatie?
cred ca vi s-a intocmit dosar penal?
interesati-va la parchet ce rezolutie s-a dat.
pe 18 decembrie avand in vedere ca eu deja efectuasem inspectia tehnica a masinii (RAR) s-a ajuns la concluzia ca voi primi o amenda contraventionala. Si nici paqna in ziua de astazi nu a ajuns la mine amenda respectiva si nici carnetul!
unde sa ma interesez ? pe 28.03 s-au facut 6 luni , nu e normal ma nene asa ceva pe ce ca mi-au cerut aia acolo atentzii ca sa se termine "mai rpd" ce fac stau si astept un an ??ma trezesc ca stau sa dau iar examene sau sa fac scoala ... am mers cu numere rosii expirate ca n-am avut bani de inmatriculare si trebuia sa ma duc la munca .... traim in romania
In primul rand nu ati zis daca vi s-a eliberat dovada de circulatie ....si daca DA, daca v-ati si prelungit-o.
Apoi, trebuie sa mai stiti ca nimeni nu va trimite acasa carnetul....ci trebuie sa-l ridicati dumneavoastra personal de la IJP.
am avut o singura dovada pe 15 zile de la data la care mi-a fost ridicat permisul si n-au vrut sa faca prelungire
stiam ca trebuie sa astept acasa o hartie cu care era m chemat a-mi ridica permisul, si sa platesc si contraventia
daca ai avut dovada cu drept de circulatie trebuie sa faci o cerere catre procurorul care instrumenteaza dosarulca sa ti se prelungeasca dovada din 30 in 30 de zile pana la finalizarea dosarului(cu amenda administrativa majoritatea),nu mai decide politia daca se prelungeste dovada sau nu acum e treapa procurorului sau a judecatorului.
Permis retinut
cocora cristi
In anul 2008 am inmatriculat o masina adusa din Germania.Am platit taxa de inmatriculare 3000 ron dar nu mi s-au dat numere negre pe motiv ca imi lipseste ... (vezi toată discuția)