Pe data de 23 octombrie 2008 mi-a fost retinut permisul pe o periada de "3 luni" pentru conducere a unu autovehicul cu numere provizorii expirate , cazul a fost solutionat pe 18 decembrie ... eu nici pana in ziua de azi nu mi-am luat carnetul inapoi si nici instiintare n-am primit , ce se poate face?
pe 23 aprilie (la 6 luni de la retinerea permisului )a fost emisa rezolutia pentru cazul meu si trimisa prin posta , rezolutia nu a ajuns la mine nici pana in momentul de fata , m-am dus in fiecare saptamana la posta sa intreb daca ajuns de la data de 23 aprilie, intotdeauna raspunsul a fost nu si nici acasa nu am primit hartiuta , astazi la o luna dupa emiterea acesteia am fost si la posta si la parchet , la posta bineinteles mi-am luat un raspuns de genul "pai da nu stiu probabil ca a fost trimisa inapoi daca nu te-ai ingrijit sa intrebi de ea" iar la parchet mi-am luat un raspuns de genu "tu nu ai o problema cu noi ai cu posta imi pare rau dar nu te pot ajuta " , habar n-am ce sa mai fac e incredibil asa ceva sunt 7 luni decand eu nu am permis si acum chiar nu stiu ce sa mai fac sa ma duc la posta sa ce....? sa o intreb pe ne@#%$@a aia de la ghiseu ce se intampla si ca de fiecare data raspunsul sa nu fie o solutie sau ce ... ajutati-ma !!!
s-a mai lovit cineva de aceasta situatie ? deja stau si ma gandesc ca o sa ma lupt cu morile de vant fara nici un succes si nu mi se pare deloc normal chiar nimeni nu poate fi tras la raspundere pt asta , e ok am gresit si pt asta sa-mi fie retinut permisul 3 luni nu ma supar, dar deja de 7 luni mi se pare absurd iar cei de la parchet dau din umeri si lafel cei de la posta...
Permis retinut
cocora cristi
In anul 2008 am inmatriculat o masina adusa din Germania.Am platit taxa de inmatriculare 3000 ron dar nu mi s-au dat numere negre pe motiv ca imi lipseste ... (vezi toată discuția)