avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca am dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca am dosar penal

Buna ziua ! Acum cateva zile in urma am fost si am furat cu fratele meu doua produse .La plecare am fost opriti de catre agentul de paza ,care nea intrebat daca am furat ceva ,Am recunoscut si am predat obiectele in valoare de 47 de lei.Acesta a chemat politia care ne-a facut dosar penal .
As vrea sa stiu ce pedeapsa se da pentru aceasta fapta .Si daca dosarul pentru furt se poate sterge dupa un anumit timp .Multumesc .
Cel ce a zis că sa lovit l-am verificat nu era lobit
Poate cu avocat foarte insistent sa aveți șanse.
Depinde foarte mult și ce rezulta din probele de la dosar.
Este un caz mult mai complicat decât pare dacă este asa cum ziceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat pentru accidentarea unei persoane - culpa comuna giobygio giobygio Buna ziua Ieri am avut o problema(cu masina) cu un cetatean care statea pe carosabil la OKAZIE pe care nu l-am vazut la o manevra cu spatele! L-am lovit la ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie ionutmarioionut ionutmarioionut In martie 2011 plec cu fratiorul meu la spital, stiind ca numerele rosii sunt expirate. Spre ghinionul meu sunt oprit de catre un agent care imi infaptuieste ... (vezi toată discuția)