avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea_Sandu

Activitate Andreea_Sandu

Buna ziua,

Va deranjez si eu cu urmatoarea situatie: In urma cu vreun an si ceva am primit un telefon de la o doamna de la [EDITAT] care mi-a comunicat ca am o datorie de vreo 240 RON de la un abonament [FURNIZOR]. Stiind ca ultima factura a acestu abonament a fost achitata in 2004 (crezand ca este ultima factura intrucat acel abonament a fost reziliat in conditii normale), nu am luat in seama amenintarile acelei doamne care nici nu a stiut sa imi explice mai prezis despre ce este vorba si de unde are acel nr de telefon care este al parintilor mei. Din acel moment si pana in prezent cei de la [EDITAT] au sunat in continuu la parintii mei, terorizandu-i. Am avut o discutie cu dansii prin care le-am comunicat ca ar face bine sa nu mai sune si ca ar trebui sa isi faca un calcul cati ani s-au scurs din 2004 pana in 2011. Pana aici totul bine. Problema a aparut in momentul in care mama mea, terorizata, i-a sunat zilele trecute si le-a spus ca sunt eu. Mai mult, le-a promis ca va plati. Intrucat notificarile trimise de ei prin posta nu au ajuns niciodata, mama le-a dat si o adresa de mail si un numar de mobil. Pe adresa de mail a primit o instiintare de plata la care a dat un reply si a spus ca va plati. acea suma. Acum as avea urmatoarea intrebare: isi pot cere "dreptul" in aceasta situatie? Se poate considera apelul si confirmarea mamei, dandu-se drept eu, (doar telefonic si mail , nimic semnat) ca fiind o acceptare a datoriei? Mentionez ca la telefon cat si pe mail nu a dat datele mele personale, a dat doar numele meu.