avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate vjlau1

Activitate vjlau1

Discuție Hartuire banca
Buna ziua!
Nu stiu daca am postat bine aici, dar sper sa nu se supere nimeni. Problema mea este urmatoarea: anul trecut in decembrie mi-am facut un abonament de mobil la una dintre marile companii; la cateva zile dupa ce l-am luat, am inceput sa primesc multe telefoane de la banca BCR, care tot cauta o firma de transport; se pare ca firma respectiva avusese acest numar de telefon si avea credit la banca, neplatit bineinteles. Desi le-am spus in numeroase cazuri ca nu am nici o legatura cu firma respectiva, zilnic sunt hartuit de banca cu telefoane si mai nou de o firma de recuperare banuiesc. Am comunicat si operatorului de telefonie mobila problema si singura solutie din partea lor a fost sa imi schimbe numarul de telefon, ori, eu nu doresc asta, deoarece numarul respectiv il folosesc in interes de serviciu si nu pot suna cateva sute de persoane sa le comunic noul meu numar.
Intrebarea mea este, daca le-as comunica celor de la BCR in scris, faptul ca nu am nici o legatura cu firma pe care o cauta(adica sa le trimit o copie dupa contractul de abonament), si apoi, ei ar continua cu telefoanele, as putea sa ii dau in judecata?