avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate niccoo

Activitate niccoo

Răspuns la discuția dezbatere mostenire dupa 50 ani
multumesc mult pentru sfat.
Răspuns la discuția dezbatere mostenire dupa 50 ani
buna ziua,
plateste impozit atat pe teren cat si pe casa din anul 1960.
problema este ca pentru teren am gasit o schita de la primarie in care sunt trecuti toti vecinii, dar pentru casa nimic. contractul de servicii de la electrica este pe adresa unde locuieste din 1960.
as dori o rezolvare mai simpla, avand in vedere ca ceilalti mostenitori dinspre bunic fie sunt decedati, fie sunt plecati din tara.
multumesc.

In 1960 bunicul a oferit tatalui meu, alaturi de casa lui, o suprafata de teren pe care a construit o locuinta, fara ca la acea data si ulterior sa faca act pe bucata de pamant din curte si de sub casa. Tata are act doar pe casa, nu si pe pamant. In total, bunicii dinspre tata au avut 5 copii. Bunicii si 3 dintre copiii lor, printre care si tatal meu au decedat, in casa construita in 1960 , in momentul de fata locuieste doar mama mea. Mai sunt in viata 2 frati dinspre tata si 5 copiii apartinand celorlati doi frati decedati. Acum mama vrea sa intre in posesia pamantului de sub casa si din curte. Este nevoie de acordul tuturor mastenitorilor dinspre bunici sau exista si alta procedura? Multumesc.