avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate cristinna99

Activitate cristinna99

florin4563 a scris:

Mail-urile pe care le-am trimis au fost trimise pe adresa "collections@be2.com",asa cum e mentionat si-n commentul meu de mai sus.Tot in commentul meu gasiti exact pasii si o parte din mail-urile trimise lor.
Daca doriti exact mail-urile trimise, puteti lasa o adresa de mail sau alta metoda prin care sa va fac un forward la mail-uri,pentru ca sunt vreo 5-6 mail-uri.

Buna ziua, sunt intersata si eu de detaliile acestea. Multumesc ! (nu stiu , puteti sa trimiteti respectivele mesaje pe mailul meu alocat pe acest forum ? )

Buna ziua, sunt intersata si eu de detaliile acestea. Multumesc ! (nu stiu , puteti sa trimiteti respectivele mesaje pe mailul meu alocat pe acest forum ? )
Buna ziua si ma bucur ca exista oameni ca dvs care sunt de ajutor cu un sfat celor ce au nevoie de o parere / indrumare.

Situatia mea este urmatoarea : sunt casatorita cu un cetatean strain (pakistanez).
Locuim in Romania si el are drept de rezidenta ca membru de familie pe 5 ani.
Nu avem copii impreuna.
Datorita neintelegerilor dese as dori sa divortez dar nu stiu cum trebuie procedat.
Casatoria a avut loc in tara lui, dar casatoria este transcrisa si avem si cerificat de casatorie in limba romana eliberat de starea civila de aici.

El nu doreste sa divorteze si vreau sa va intreb daca se poate divorta in aceasta situatie. El sta in apartamentul meu si la momentul respectiv l-am luat in spatiu.
Pot depune eu o solicitare de divort (avem acelasi domiciliu) ?
Am sanse sa divortez daca el nu doreste (daca am sanse, va dura mult?) ?
Ce se poate intampla cu el in aceasta situatie? Va pierde dreptul de rezidenta (sau e valabil pana expira cei 5 ani acordati ) ?
Va trebui sa plece din tara ?

Stiu ca poate am pus cam multe intrebari, dar va rog daca puteti sa-mi raspundeti macar la o parte.
Va multzumesc si astept cu interes parerea dvs.