avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate testydudu

Activitate testydudu

Pozele au fost puse pe photobucket, in profil privat, restrictionat, pe care nici eu stiind toate datele nu puteam intra fara cont. M-am adresat politiei, degeaba, mi-au spus ca nu este de competenta lor.
intre timp le-am dat jos site-ul respectivilor.
Nu este vorba de corespondenta ci de doua contracte de confidentialitate semnate cu o firma. Eu nu le-am facut publice si nu le-am dat nimanui, au fost uploadate in mod privat pe un site pentru resize. erau securizate prin parola iar fisierul era restrictionat pentru afisare. Am trimis un email la anspdcp@dataprotection.ro . Unde mai pot face plangere?
Persoana care a facut acest lucru din cate am inteles locuieste in spania, deci nu prea am cum sa o urmaresc juridic (asa mi-a spus domnul de la politie cu care am discutat).
Buna ziua,

Mi-au fost furate doua documente si au fost postate pe un blog. Documentele contin numele meu real, adresa din buletin si semnatura mea, sunt documente de confidentialitate pe care le-am semnat cu o firma germana si nu le-am impartit cu nimeni. Unde pot reclama blogul respectiv si ce pot face in situatia asta?

Am sunat la politie, mi-au zis ca ei nu pot face nimic. Documentele (unul din ele) le-am avut pe un site personal, restrictionat cu parola si nevizibil public.

Unde pot face o plangere impotriva persoanei si ce pot face in cazul de fata?

Multumesc anticipat