Pozele au fost puse pe photobucket, in profil privat, restrictionat, pe care nici eu stiind toate datele nu puteam intra fara cont. M-am adresat politiei, degeaba, mi-au spus ca nu este de competenta lor.
intre timp le-am dat jos site-ul respectivilor.
Nu este vorba de corespondenta ci de doua contracte de confidentialitate semnate cu o firma. Eu nu le-am facut publice si nu le-am dat nimanui, au fost uploadate in mod privat pe un site pentru resize. erau securizate prin parola iar fisierul era restrictionat pentru afisare. Am trimis un email la anspdcp@dataprotection.ro . Unde mai pot face plangere?
Persoana care a facut acest lucru din cate am inteles locuieste in spania, deci nu prea am cum sa o urmaresc juridic (asa mi-a spus domnul de la politie cu care am discutat).
Mi-au fost furate doua documente si au fost postate pe un blog. Documentele contin numele meu real, adresa din buletin si semnatura mea, sunt documente de confidentialitate pe care le-am semnat cu o firma germana si nu le-am impartit cu nimeni. Unde pot reclama blogul respectiv si ce pot face in situatia asta?
Am sunat la politie, mi-au zis ca ei nu pot face nimic. Documentele (unul din ele) le-am avut pe un site personal, restrictionat cu parola si nevizibil public.
Unde pot face o plangere impotriva persoanei si ce pot face in cazul de fata?