Buna Ziua!
Am niste amenzi la primarie neplatite de vreun an doi ani o suma nu mare (amenzi circulatie), ieri am fost la primarie sa fac dosarul de subventii toate bune si frumoase pana cand s-a ajuns sa semneze ei o adeverinta eliberata de ei ca figurez cu rol animale si terenuri la ei.
Ei nu vor sa semneze pana nu achit eu amenzile au acest drept ? pot sa ma sisteze de la plati europene pe 2015 eu nu cred ca e legal asa ceva ! Daca aveti bunavointa sa imi raspunde-ti pana luni ca merg iara-si la ei. Si scuzati daca nu am postat in sectiunea care trebuie
Bunaziua! Mi-a fost luat permisu in data in septembrie 2010 ptr alcool. Dar problema este ca eu nu eram la volan. Eram 8 in masina si majoritatea eram bauti si eu. Cand ne-a oprit agentu de politie noi eram toti jos pe marginea drumului ( ptr ca lam vazut k vine in spatele masini cu farurile stinse era noaptea. Si m-a luat direct pe mine k a mea era masina k eu am condus direct si ma luat mai cu forta si ma urcat in masina de politie, prieteni mei au intrevenit ptr mine si soferul ii spunea k el a condus si el vazand ca toti in tin partea ia inlaturat cu sprai lacrimogen. Si la sectie am suflat in etilotest sau cum se numeste si a iesit 0.86 dar nare impt ptr k eu nu am fost al volan am si declarat cum a fost. Si de atunci nu am mai primit nici un rasp am mai fost al politie si iam intrebat si au zis sa astept k imi vine o citatie acasa dar cand??:-/ Nu stiu daca am fost explicit destul. Intrebarea e ce pot sa fac acu mam gandit pot sa dau in judecata dar numai mai am procesu verbal alm pierdut atunci seara ( si inca ceva eu nu am semant nimic). Va multumesc astept ceva rasp!