avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria nu elibereaza adeverinta !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria nu elibereaza adeverinta !

Buna Ziua!
Am niste amenzi la primarie neplatite de vreun an doi ani o suma nu mare (amenzi circulatie), ieri am fost la primarie sa fac dosarul de subventii toate bune si frumoase pana cand s-a ajuns sa semneze ei o adeverinta eliberata de ei ca figurez cu rol animale si terenuri la ei.
Ei nu vor sa semneze pana nu achit eu amenzile au acest drept ? pot sa ma sisteze de la plati europene pe 2015 eu nu cred ca e legal asa ceva ! Daca aveti bunavointa sa imi raspunde-ti pana luni ca merg iara-si la ei. Si scuzati daca nu am postat in sectiunea care trebuie
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2015
ContSters200826, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:33, 1 Iunie 2015
Din punctul meu de vedere nu este legal. Numai ca practica bate legea. Multe, daca nu chiar toate primariile, conditioneaza eliberarea unor acte de plata unor restante catre bugetul local. Aveti solutia actionarii in judecata, dar ,pana se rezolva in instanta, s-ar putea sa nu mai aiba rost adeverinta. Incercati o solutionare amiabila, platiti o parte din datorie, legati plata integrala de obtinerea unor fonduri cu adeverinta pe care o solicitati, etc. Multa bafta!
Din punct de vedere fiscal (COD FISCAL) , d-voastră sunteți obligat să vă achitați taxele și impozitele locale . Atâta timp cât nu v-ați achitat de aceste obligații Primăria este pe deplin justificată să nu vă semneze dosarul pt. subvenții. d-voastră fiind înregistrat cu datorii la bugetul de stat.
Prin urmare Primăria a procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la primarie Aurel.207 Aurel.207 Buna ziua! As dori si eu ajutor (sfaturi) in urmatoarea situatie: Am vandut un autoturism si cei de la primarie nu vor sa mi l scoata de la impozit cum ca as ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 gritosu gritosu Daca am inca mici datorii la primarie.....chiar nu pot obtine acel certificat fiscal in care sunt trecute bunurile mobile si imobile? Vreau sa stiu ce ii ... (vezi toată discuția)