avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate aureliaranetti

Activitate aureliaranetti

Răspuns la discuția legea lui voiculescu
Casa a fost cumparata cu acordul fostului ICRAL care la vremea respectiva iti dadeau ok-ul,am avut toate asigurarile ca nu este revendicata dupa care( la vremea aceea era primar ,, onorabilul si preacinstitul'' dl Lis) am primit o instiintare cum ca trebuie sa evacuam locuinta fara sa fim citati in vreun proces pentru ca s au judecat cu primaria (care nu s a prezentat) la proces si casa ii revine primului proprietar dupa care am facut recurs,foarte ciudat este faptul ca a disparut dosarul cu asa zisa dovada ca era revendicata inaintea cererii noastre de cumparare si ciudat cand am fost sa controlam la Icral am gasit intr un registru scrisa o data anticipata cererii noastre de cumparare,inghesuita si cu un pix de alta culoare cererea de revendicare care inainte nu exista!Ne am dus la primarie unde ar fi trebuit sa existe la cei de la "juridic " o copie a dosarului care se judecase si in urma caruia eram instiintati sa evacuam casa dar ciudat a existat un virus care a distrus toate datele din pc si plus de asta se pierduse si toata arhiva respectiva iar la tribunal disparuse fara urma documentele din dosar.In urma recursului am castigat la tribunal si curtea de apel dar am pierdut la inalta curte si a ramas definitiva si irevocabila.
Nu am avut niciodata puterea financiara ca sa reusim sa demonstram acest lucru ca era totul o farsa privind cererea de revendicare si uite asa imi aduc aminte si acum cum ni sa spus ca suntem vinovati ca nu am fost capabili sa cercetam bine daca exista o cerere de revendicare cu alte cuvinte nu este vina statului prin oricine il reprezenta la vremea respectiva icral,primarie,ci a noastra intrebarea mea este simpla.De ce nu pot sa dau in judecata statul roman pentru ca prin reprezentantii lui am fost indusa in eroare si am fost considerata de rea credinta si mai ales aceasta farsa ,,legea lui voiculescu" pentru ca este limpede ca lumina zilei ca noi cei de rand am fost toti evacuati tocmai pentru acest motiv si atunci de ce sustin sus si tare sa mergem pana la CEDO ca avem noi dreptate explicati mi va rog ce sanse mai am si cui sa ma adresez ca statul roman sa plateasca pentru ceea ce ne face sa induram si pentru toate matrapazlacurile lor
Cum bine stim cu totii,marea majoritate a persoanelor evacuate din casele nationalizate sunt cei considerati"cumparatori de rea credinta" si atunci cum pot eu sa primesc o despagubire dupa ce am fost evacuati, cand incusiv in "legea lui voiculescu " exista un paragraf unde se specifica tocmai acest lucru,adica "cumparatorii de rea credinta" nu pot beneficia de aceste despagubiri, cum de altfel mi se intampla si mie chiar astazi mi a fost respins apelul la Curtea de Apel ca NEFONDAT deoarece ministerul de finante dupa ce am facut toate demersurile,inclusiv evaluator autorizat de catre ei se agata exact de acest motiv si rezultatul... nu mai inteleg nimic,pentru ca statul roman cand mi a vandut casa a sustinut ca nu este revendicat imobilul si l pot cumpara linistita,imobil in care dealtfel m am nascut ,in care traiam cu toata familia si in afara faptului ca ne am trezit in strada dupa lungi procese costisitoare, o familie intreaga am ajuns niste amarati cu chirie(si ce chirie...)Ma poate ajuta cineva sa mi explice daca am vreo sansa sau care este rolul acestei legi daca nu este valabila pentru majoritatea care au fost evacuati? vinovat este statul roman nu cumparatorul care este considerat de rea credinta,cumparator care nu a vrut pomana de la nimeni
si ma intreb eu atunci care persoane au fost evacuate daca nu cei asa zisi cumparatori de rea credinta pe cine ajuta legea lui voiculescu ca pe noi nu.
Daca mi ati putea da in vreun fel un sfat juridic
Va multumesc