la CEDO se da in judecata statul roman - modul cum a judecat. in decurs de 6 luni de la pronuntarea in condica a ultimei cai de atac din tara (parca recursul )...cele extraordinare sunt alte cai de atac.
aceste farse cu hartii "bagate la dosar" - sunt falsuri care nu se pot demonstra - din pacate nu sunt avocat... dar numai un avocat va poate ajuta... aici... si unul ales din 10.
Luati 10 avocati la rand si sigur... o sa aflati informatii mai clare. Nu le dati bani - macar sa va ajute. E posibil sa fie din categoria falsurilor greu de demonstrat.
Imi pare rau ca nu ati primit sfaturi mai pertinente ca ale mele. Lucratura contra dvs e clar ca e facuta de un "profesionist" si stie el bine sa va bage in incurcatura. Cum a si reusit pana acum. sa dea sistemul peste cap si pe dvs.
Cred ca in conditiile astea e imposibil de demonstrat ca ati fost de buna credinta si sper sa nu am dreptate. Ati mai fost si certata!
Cu siguranta .. nu ati cerut stampila de la primarie pe contract si sa scrie in dreptul ei evantual ca nu e revendicata !!! ATUNCI LA INCEPUTUL PROCESULUI! poate nici acum nu e tarziu... srry, nu stiu sa va spun clar.
a disparut dosarul cu dovada ca era revenidicata... DARRR... a fost scrisa cu pixul.... pai e tot aia... ca era la dosar si a disparut dosarul sau ca a fost scrisa cu pixul.....ramane de demonstrat ca scrisul pixului nu e ok ?!
din pacate purtarea icralului nu stiu cum poate fi sanctionata, dar si matrapazlacul e cam "fin" si e al doilea aspect.
uitati si dvs cum un sistem juridic poate fi usor de
manipulat si dat peste cap
www.avocatnet.ro/content/art...
chiar eu sunt la cedo... si am inima f stransa... ca nu stiu daca ma incadrez la cedo pe violarile de articole....!
Daca simtiti ca aveti dreptate, nu-i lasati pe altii sa va faca altfel.
Pt cedo absolut esentiala este ADMISIBILITATEA.....asta e marea ...incercare...
adica sa se constate violarea unui art. contra dvs., aceste posibilitati juridice sunt relativ limitate.
proces inechitabil si durata lunga a procesului etc etc etc, exista forum special pt CEDO.