avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESPAGUBIRI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESPAGUBIRI

BUNA ZIUA! IN 2006 AM PIERDUT IREVOCABIL IMOBILUL CUMPARAT IN BAZA LEGII 112, FIINDU-NE ANULAT CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE. IN HOTARARE SE MENTIONEAZA CA AM FOST CUMPARATORI DE REA CREDINTA DESI AM PREZENTAT DOVEZI CA ATUNCI CAND AM CUMPARAT CASA, NU EXISTAU CERERI DE REVENDICARE.
SE PARE CA PRIMARIA DETINEA CERERI ALE REVENDICATORILOR, DESPRE CARE, DACA AM FI STIUT LA TIMP NOI NU CUMPARAM. ICRALUL CHIAR NE-A INMANAT ASA ZISUL CERTIFICAT DE BUNA CREDINTA.
CE PUTEM FACE ACUM PENTRU A PRIMI DESPAGUBIRI?
STIU CA NU BENEFICIEM DE LEGEA 10/2001 DIN CAUZA DE "REA CREDINTA" ATUNCI CUM SA ACTIONAM???

MULTUMIRI
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:28, 12 Octombrie 2011
daca dovediti culpa primariei atunci depuneti o actiune in pretentii fata de primarie. taxa de timbru se achita la valoarea sumelor solicitate drept despagubire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009. "cumparator de buna credinta". cum se face dovada? vbogdan vbogdan Legea prevede ca acei ce sunt \"Cumparatori de buna credinta\" au dreptul la compensatii. Intrebare: Avand in vedere complexitatea cazuisticii precum si ... (vezi toată discuția)
Legea lui voiculescu aureliaranetti aureliaranetti Cum bine stim cu totii,marea majoritate a persoanelor evacuate din casele nationalizate sunt cei considerati\"cumparatori de rea credinta\" si atunci cum pot ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu legea 10/2001 fgs fgs am si eu o nelamurire si poate ma ajuta cineva s-o lamuresc, caci in ruptul capului n-am reusit pana acum sa-mi dau seama despre ce poate fi vorba. x are o ... (vezi toată discuția)