Buna ziua.Am fost dat in judecata in 22februarie 2010 pentru stabilire paternitate si am efectuat testul serologic.Dupa primirea rezultatului,nu am fost multumit si am facut apel, in noiembrie2010 am cerut testul Adn din care a rezultat ca sunt tatal copilului.As dori sa stiu cum se calculeaza pensia,de cand a introdus mama actiunea de judecata sau de cand am facut eu apel.Daca nu lucrez de mai bine de 2ani ce trebuie sa fac ca sa demonstrez ca momentan nu pot plati toata suma restanta.Va multumesc!
Buna ziua.As dori sa va intreb daca rezultatul unui test ADN poate fi diferit fata de un test HLA?Iar in cazul in care se dovedeste ca mama a mintit in legatura cu tatal copilului la ce se poate recurge:plangere la polititie sau proces pentru inselaciune?Va multumesc anticipat!
Nelamurirea mea era de ce scrieca s-a aprobat efectuarea testului adn,acolo am fost si programati si mi s-a spus ca e 2700lei,doar ca pe cererea facuta de grefiera se cerea testulHLA.
Buna seara.Sunt in proces cu o fosta "prietena" cu care am avut o aventura de o seara,din care dupa spusele ei am un copil.La procesul din data de 10martie2011 mi s-a aprobat efectuarea testului ADN,doar ca grefiera in cererea pentru IML Bucuresti a gresit si a scris testul HLA.Dupa un drum lung de7ore spre Bucuresti acolo s-a observat gresala si dupa multe telefoane la grefiera care nu stia ce sa minta am facut doar testulHLA.Pe site-ul tribunalului scrie clar ca s-a aprobat testul Adn,nu HLA.Ce mai pot face,cine e raspunzator de greseala?La testul serologic rezultatul a fost ca sunt "posibil"tata,si la acest testHLA va scrie "posibil " sau "sigur'? Va multumesc!!!!!!!!!!!