avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test Adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test Adn

Buna ziua.As dori sa va intreb daca rezultatul unui test ADN poate fi diferit fata de un test HLA?Iar in cazul in care se dovedeste ca mama a mintit in legatura cu tatal copilului la ce se poate recurge:plangere la polititie sau proces pentru inselaciune?Va multumesc anticipat!
Daca testul dovedeste contrariul actiunea mamei copilului se va respinge si atat. Nu puteti face plangere intrucat nu veti castiga nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul de paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna ziua am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt: -[b]EU[/b] ... (vezi toată discuția)
Test adn mario22 mario22 Cu privire la un test ADN ma poate ajuta cineva? Dintr-o fosta relatie a rezultat un copil,pana aici e minunat!Doar ca pe parcursul relatiei a aparut un al ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)