avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate damian81

Activitate damian81

nu pot sa spun ca am vreun motiv temeinic, doar ca daca nu am vreo restrictie l-as parasi, altfel stau cumintel cum am stat si pana acum....

vruiam doar sa stiu ca sa vad ce am de facut pana se termina definitiv procesul...
partea tare e ca avocatul din oficiu mi-a recomandat sa interb la IPJ ca el nu stie ca sa imi spuna.. ca ar fi, ca n-ar fi... adica ca as avea voie sa parasec judetul pe motiv ca condamnarea cu suspendare ar ridica de drept masurile de supraveghere, dar ca n-ar fi asa ca nu scrie pe nicaieri, dar ca nu scrie pe nicaieri nici ca se mentin masurile de supraveghere dupa condamnarea cu suspendarea si tot asa...

si ca daca as fi fost in arest la data la care m-a condamnat m-ar fi pus in libertate fara nicio restrictie, asa ca ar trebui sa nu am nici-o restrictie nici acum, dupa condamnarea asta care nu e definitiva.... dar ca totusi nu e sigur si ca nu vrea sa fac vreo prostie....

pana la urma... am voie sau nu sa parasesc judetul???
va multumesc pentru raspuns dar nu cred ca ma ajuta

asta si pentru ca am omis eu ceva

am fost pus in libertate pe control judiciar dupa ce am fost trimis in judecata
cred ca dupa vreo 3 termene la instanta

din cate inteleg eu ar fi o anumita discutie din cauza ca sentinta de condamnare nu e inca definitiva....

va multumesc
buna ziua,

am si eu o intrebare la care cei de la IPJ nu au stiut ce solutie sa imi dea...

am fost arestat preventiv si pus in libertate sub control judiciar, iar printre masurile de supravegere mi s-a impus sa nu parasesc judetul

ulterior am fost condamnat in prima instanta la un an cu suspendare in conditiile art. 81 cp.

am fost la IPJ sa intreb daca trebuie sa ma mai prezint pentru a semna si daca am voie sa parasesc judetul si au ridicat din umeri.... am asteptat o luna si tot nu au un raspuns... au zis sa fac ce cred eu de cuviinta...

asa ca... in aceste conditii am voie sau nu sa parasec judetul???

recursul nu a fost inca solutionat (de fapt nici nu s-a fixat termen dar am intelesc ca au facut cei din Parchet recurs)

multumesc