avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Activitate Dinu Paturica

Activitate Dinu Paturica

Este extrem de dificil sa sa alegi un avocat penalist. Majoritatea sunt slab pregatiti si de o calitate indoielnica. Sunt avocat si mai intru in dosare penale cu componenta economica. Dintre avocatii penalisti pe care i-am vazut in 12 ani de profesie, cred ca Dan Nastrut este favoritul meu. L-am vazut in vreo 3 dosare. Are stil, reuseste sa se impuna fara a fi agresiv, este foarte activ in dosare, este creativ in dosatele economice, face tot felul de aparari in scris si, ceea ce este f important, este respectat de magistrati. M-au inpresionat cunostintele dansului in materie de drept al afacerilor, in conditiile in care penalisti au mari dificultati in a pricepe fenomenul de bussines. Mai nou am vazut ca si-a facut o casa de avocatura specializata in penal-comercial, a coptat numai av de clasa, era de asteptat. Mi-a placut si Nazat intr-o vreme, insa am auzit de la un client ca nu prea se mai implica in dosare si nu intelege partea economico-comerciala a spetelor. Mateut mi se pare prea bland si aerian, teoretician si atat.