avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... care sunt cei mai buni avocati din Romania(Bucuresti) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

care sunt cei mai buni avocati din Romania(Bucuresti) pe drept penal,mai degraba pe procedura penala?

ma intereseaza atat un avocat penalist care sa aiba si niste relatii?este vorba de o contestatie la executare,sentinta a fost casata;(3 ani cu executare)s-a facut apel peste termen,s-a obtinut suspendarea executarii,insa nu s-a anulat mandatul de executare,sentinta,nefiind definitiva,cu recurs;inculpatul a fost retinut si incarcerat;de 3 luni se tergiverseaza si nu este judecat pentru contestatia la executare,iar instantele isi paseaza una alteia competenta,aceasta fiind declinata de 3 ori,pana la mutarea actuala;la ultimul termen iar nu s-a judecat ptr k de la instanta de executare nu au sosit relatiile oficiale;tot aici a fost si prima declinare,complet ilegala,s-a judecat fondul si nu s-a ridicat exceptia de necompetenta teritoriala;avocatii nu au cerut si anularea mandatului cat a fost liber,spunand k se subintelege,iar acum au mers pe contestatia la executare(ar 461),sentinta nefiind definitiva;problema este k peste o luna se judeca recursul dosarului pe fond,se tergiverseaza totul si practic nu este judecat;plz,am nevoie de un alt avocat,care sa obtina un termen prin preschimbare mai scurt,desi mai este unul peste cateva zile la o instanta din provincie,unde sigur vor declina competenta ptr k a fost deja mutat,desi dosarul a fost depus in momentul detinerii pe aceasta raza teritoriala;va multumesc anticipat !
multumesc,stiu k dansul e cap de lista;ar mai fi cred Neagu,Nazat,etc;insa,desi cazul nu are o complexitate f mare,cred k nu s-ar implica,chiar daca nu ar fi nevoie decat de un termen si anume urmatorul;si cred k onorariul d-sului ar fi peste 10000 euro;si-asa sunt praf de nervi k avocatele m-au costat enorm si oficial si neoficial si au dormit pe ele;apreciez k au obtinut suspendarea pedepsei,dar au fost f mult neglijenta care costa un om zile groaznice de detentie;cred k mai degraba as dori sa stiu daca nu insusi d-l mateut l-ar reprezenta,ci chiar un avocat de la d-sul de la cabinet;vad k au un CV impresionant;sau altii,nu neaparat f cunoscuti,dar proceduristi buni si descurcareti;thanks!
Cel mai bun avocat este cel care castiga procesul!

Si sunt multi! Fara nominalizari si cu toata aprecierea, pentru cei care isi fac profesia cu bun simt si daruire :clapping:

Si, daca uneori, se intampla ca acestia sa nu castige un proces, nu este din cauza lor, ci din cauza " conjucturilor sistemului" ( stiti foarte bine la ce ma refer!)X-(

Sunt foarte multi avocati buni iar eu, una, nu pot sa fac un clasament, din respect pentru toti!:love2:
Mai inainte de a angaja un avocat trebuie sa ii platiti studierea dosarului.
Fara delegatie avocatul indiferent de nume nu poate avea acces la dosar.
Primul pas este sa platiti avocatul pentru studierea dosarului si apoi se poate discuta despre angajarea acestuia, in raport de ceea ce apreciaza acesta.
In functie de situatie se poate formula si o cerere de preschimbare a termenului dar si aceasta va costa separat...daca nu puteti plati acelasi avocat sa se ocupe si de sustinerea pe fond a cauzei.
Nu inteleg daca avocatele dvs. au cerut sau nu termen de preschimbare si s-a respins.Daca s-a respins cererea doar Dumnezeu va mai poate ajuta sa preschimbati termenul de judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
Cel mai bun profesor de procedura penala din Romania, autorul celui mai bun tratat de procedura penala (cel mai premiat in mod sigur) si probabil cel mai bun avocat specializat in cauze penale este Gheorghita Mateut. Il consider cel mai bun avocat in cauzele penale pentru ca mai mereu a reusit sa foloseasca dispozitiile procedurale in asa fel incat clientii pe care ii reprezinta sa fie judecati in stare de libertate (vezi: Dan Diaconescu, Gigi Becali, George Copos, Dinu Patriciu, Ovidiu Tender, Mihai Necolaiciuc, Gheorghe Falca). Este profesor de drept procesual penal la Facultatea de Drept din cadrul Universitatiii "Babes-Bolyai" din Cluj, precum si la Institutul National de Magistratura.
Din 2010 d-l Gheorghita Mateut s-a asociat cu societatea civila de avocati "Budusan Baldea si Asociatii" devenind astfel "Mateut si Budusan", firma de avocatura specializata in gestionarea acuzatiilor de infractionalitate economica, financiara, administrativa si nu numai. In cazul in care doriti sa fiti reprezentat de catre un avocat din echipa dansului orientati-va la urmatorul link: ( [ link extern ] /)
Succes!
Iata ca a aparut si un contracandidat la acest titlu (desi trebuia sa fie recunoscut de catre voi mai demult): Dan Nastrut.

Alte discuții în legătură

Buna seara,as dori si eu o parere irina028 irina028 am si eu pe cineva care este arestat de un an si 7 luni si inca nu este definitiv,a fost arestat pentru omor,era consumator de droguri,si impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Despre exceptii ContSters183043 ContSters183043 Daca ma poate ajuta cineva cu o opinie pertinenta multumesc anticipat Am cateva procese cu autoritatile publice locale. Procese care in mod normal se ... (vezi toată discuția)
Procedura studiere dosar de la procuratura valceanul valceanul Buna ziua, Care este procedura prin care poate fi studiat un dosar, de catre partea vatamata, dosar care se afla la parchet ? Se face vre-o cerere, ... (vezi toată discuția)